Căutare Live

In aceasta seara Antena 1 anunta data de lansare a megashow-ului X Factor!

Asteptarea a luat sfarsit pentru miile de romani care sunt nerabdatori sa afle data de lansare in Romania a celui mai tare show de divertisment al deceniului. Vestea le va fi adusa telespectatorilor de catre Simona Gherghe, in emisiunea Acces Direct din aceasta seara.

Cel mai tare show de dupa-amiaza isi consolideaza pozitia care l-a consacrat. Si de aceasta data echipa Acces Direct va fi prima care va ajunge la adevaruri bine zavorate, oferindu-le telespectatorilor sai accesul direct la exclusivitati senzationale. In aceasta seara, Simona Gherghe va dezvalui, in exclusivitate, data la care va incepe mega show-ul X Factor.

Fenomenul X Factor a cuprins toata tara. Peste 600 de romani si-au dat concursul in fata juriului, iar aproape 10.000 de oameni au venit sa asiste la un show cum nu s-a mai auzit. Caravana X Factor a strabatut toata tara in cautarea celor mai bune voci. Membrii juriului au poposit pe rand la Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi si Bucuesti, in cautarea acelor concurenti care au voce, prezenta scenica, carisma si originalitate. Ce s-a intamplat la auditii, cum s-au descurcat concurentii si, mai ales, care va fi urmatorul super star al Romaniei, telespectatorii vor vedea in curand, doar la Antena 1.

Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de Orange.

Formatul X factor se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, juriul se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu. Informatii suplimentare se gasesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/xfactor.romania

Asteptarea se apropie de sfarsit! “Mireasa pentru fiul meu” isi dezvaluie concurentii... Mirela Boureanu Vaida va purta o rochie norocoasa in cadrul editiei de gala a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”...
Ultimele știri