Emisiunea difuzata in fiecare sambata de la ora 11.45 acum si la Antena 1 scoate la iveala cazuri incredibile, de la mari cazuri de corupție la dosare de incompetența a autoritaților sau dovezi de inconstiența din partea unor oficiali cu rang inalt. Nu vor lipsi nici reportajele despre fenomenele sociale, iar portretele vor dezvalui telespectatorilor povestea unor supra-oameni care fac lucruri incredibile, devenind astfel modele pentru mii de romani.
Editia din 28 ianuarie ne poarta intr-o calatorie prin Orasul Otravit - Auschwitzul de la Turda, acolo unde, pe ruinele fostei uzine chimice, copii si adulţi respira vapori de mercur si praf cancerigen pentru cateva kilograme de fier vechi. Anchetele au scos la iveala faptul ca substanţe toxice au ramas la indemana localnicilor sau sunt imprastiate de vant pana pe autostrada Transilvania. O mare firma privata si-a asumat decontaminarea partiala pentru uriasa suma de 70 de milioane de euro.
Un alt material de mare interes dezbatut de echipa de la „In premiera" este acela al generatiei Mall. Milioane de romani ajung sa stea la mall mai mult decat acasa si, in pofida crizei, isi cheltuie lunar salariul in aceste centre comerciale, incurajand apariţia unei noi generaţii: cea a romanilor care nu mai concep viata fara mall. Carmen Avram ne ofera o incursine in viata aparent magica, dar plina de capcane a mall-urilor.
Ultimul subiect dezbatut "In premiera" este o miraculoasa revedere dupa 75 de ani: doua surori, Alexandra si Xenia Sorotzki s-au revazut la Bucuresti, dupa 75 de ani in care nu au stiut nimic una depre cealalta. Desparţite de razboi, de oameni si de graniţe ridicate de alţii, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari revederea coplesitoarea celor doua femei, sambata, de la 11:45, la "In premiera", cu Carmen Avram.
Urmeaza apoi, in editiile viitoare, alte subiecte de interes pentru romani. Licitaţia suspecta pentru centrala de la Cernavoda, povestile dureroase, la limita dintre inocenţa si inconstienţa ale mamelor adolescente si incredibila poveste a regizorului Radu Mihaileanu, respins in Romania, dar primit cu bratele deschide in Franta.