Căutare Live

Liviu Vârciu mărturisește că s-a sărutat cu Andreea Bălan!

Miercuri, 5 august, de la ora 21.30, la “Te pui cu blondele?”, Liviu Vârciu face o mărturisire neașteptată: s-a sărutat cu Andreea Bălan.

Liviu Vârciu face dezvăluiri incredibile despre Andreea Bălan

Miercuri, 5 august, de la ora 21.30, la “Te pui cu blondele?”, Liviu Vârciu face o mărturisire neașteptată: s-a sărutat cu Andreea Bălan.

Întrebat de prezentatorul show-ului, Dan Negru, dacă a existat vreodată ceva între el și Andreea Bălan, Vârciu recunoaște:

“I-am dat pup când era mică. Dar ce știa ea... Era o puștoaică de 17 ani!...”.

Liviu Vârviu a dezvăluit ceva incredibil

Jurata de la “Te cunosc de undeva!” mai spune că tatăl său, Săndel Bălan, nu a știut de întâmplare, dar că va afla din această ediție a quiz show-ului cu blonde.

În ce împrejurare a sărutat-o Liviu Vârciu pe Andreea Bălan, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 5 august, de la ora 21.30, numai la “Te pui cu blondele?”, într-o ediție care îl va avea ca invitat, alături de cei doi artiști, și pe Mihai Morar.

Andreea Bălan a făcut o declarație surprinzătoare despre acest subiect! Intră pe tepuicublondele.a1.ro ca să afli adevărul!

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... Lidia Buble primește cadou o veveriță, la “Splash! Vedete la apă”...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri