Antena Căutare

Mai romantic de atât nu se poate! Gestul făcut de Cristian pentru Elly va impresiona toţi fanii "Mireasă pentru fiul meu"

Cristian şi Elly s-au cunoscut în casa "Mireasă pentru fiul meu" şi şi-au unit destinele în marea finală a show-ului iubit de atât de mulţi oameni

Cristian şi Elly s-au cunoscut în casa "Mireasă pentru fiul meu" şi şi-au unit destinele în marea finală a show-ului iubit de atât de mulţi oameni.

Acum, după ce s-au mutat împreună, cei doi se surprind de fiecare dată cu gesturi romantice, iar zilele trecute, ca un bonus, Cristian i-a gătit frumoasei sale soţii.

Elly n-a rămas impasibilă şi a publicat imediat pe internet fotografia din mijlocul acţiunii, felicitându-şi soţul pentru modul în care o răsfaţă.

Bătaie cu frișcă între vedete la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” Cum arată după marea confruntare... Debut spectaculos la "Te cunosc de undeva". Noul sezon, deschis de Emir Kusturica şi Goran Bregovici...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x