Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Maternitatea Giulesti – viata dupa tragedie. Nu ratati un reportaj tulburator despre curaj, credinta si viata asta-seara la Observator 19!

Pe 16 august 2010 maternitatea Giulesti era un loc al mortii, al durerii si al neputintei. Acum, povestile nespuse ale  salvatorilor si supravietuitorilor ies la lumina - de la eroul necunoscut care a salvat zeci de oameni, pana la femeia care a pierdut un copil si acum este din nou mama. Urmariti un reportaj tulburator despre curaj, credinta si viata, in aceasta seara la Observator 19.

In urma cu doi ani, un incendiu mistuitor a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva a Maternitatii Giulesti. Unsprezece bebelusi nascuti prematur au infruntat chinuri cumplite, iar pentru sase dintre ei, ziua de 16 august a insemnat si cumplitul sfarsit. Nici pentru cei cinci supravietuitori soarta nu a fost cu mult mai blanda, acestia suferind arsuri grave pe suprafata corpului si a cailor respiratorii. Nu ratati in aceasta seara, la Observator 19, un reportaj tulburator despre tragedia petrecuta in Maternitatea Giulesti pe 16 august 2010.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari