Live acum
Prime Time 20:00iUmor

"Mireasa pentru fiul meu" se apropie cu pasi repezi de marele deznodamant! Pe 25 august va avea loc marea finala

Dupa aproape un an in care au locuit sub acelasi acoperis in casa “Mireasa pentru fiul meu”,  au legat prietenii, au format cupluri, au trecut impreuna prin clipe minunate, dar si prin confruntari dificile, concurentii actualei editii se pregatesc sa revina la viata de zi cu zi, in afara indragitului reality show matrimonial. Inainte insa, alaturi de ei si frumoasa prezentatoare Mirela Boureanu Vaida, telespectatorii vor afla deznodamantul intregii competitii in cadrul finalei care va avea loc pe 25 august! Atunci, vom afla cine sunt finalistii editiei, cine sunt cei mai puternici, dar si cei mai iubiti de catre telespectatori, cine sunt pregatiti sa isi uneasca destinele, cine sunt marii castigatori, dar si cei invinsi deoarece eliminarile continua pana in ultima clipa!

Suspansul va creste la cote maxime in ultima editie a sezonului, cand, in fata unei tari intregi, cuplurile ar putea decide sa-si uneasca destinele. Totul depinde insa de dorinta lor de a face acest pas acum, astfel ca exista posibilitatea ca cei de acasa sa fie martorii uneia sau mai multor nunti de poveste sau dimpotriva sa descopere ca niciun cuplu nu va face marele pas. De asemenea, telespectatorii vor afla pe 25 august care va fi destinatia marelui premiu.

Toamna aceasta, un nou sezon “Mireasa pentru fiul meu” va lua startul la Antena 1, dupa o scurta perioada de tranzitie intre cele doua editii, in care fostii concurenti vor impartasi ultimele evenimente din viata lor. Telespectatorii vor afla ce s-a mai intamplat cu eroii lor preferati dupa terminarea concursului: cine s-a mai casatorit, cine s-a despartit, ce conflicte au mai aparut, cine sunt cei care vor deveni in curand parinti, dar si multe alte peripetii din Caravana “Mireasa pentru fiul meu”! Tot atunci, cei de acasa vor putea urmari intregul traseu al Caravanei prin tara, imagini din timpul preselectiei nationale, dar in acelasi timp vor avea sansa sa afle stiri despre noii eroi ai sezonului ce va lua startul in curand.

In prezent, “Mireasa pentru fiul meu” incepe saptamana in forta cu o noua runda de preselectii. Din miile de candidati inscrisi pana acum pentru un loc in cadrul reality showului, in curand vor fi alesi noii eroi. Dupa ce joi si vineri, baietii insotiti de mame si fetele au venit la castingul de la Athenee Palace Hilton Bucuresti, astazi castingul continua cu o zi dedicata selectiei baietilor insotiti de mamele lor. Pentru cei care nu au reusit sa se inscrie pana acum pentru noul sezon, indragita emisiune vine cu o mare surpriza! Pe parcursul preselectiilor inca se mai pot face inscrieri. Toti cei care isi doresc sa profite de aceasta sansa unica sunt asteptati in functie de caz in zilele programate preselectiilor pentru baieti, respectiv pentru fete.

Astazi, baietii insotiti de mame care isi doresc sa participe in cadrul noului sezon mai pot veni pana la ora 19.00 la Athenee Palace Hilton, str. Episcopiei, nr. 1-3, urmand ca dupa inscriere sa participe la etapa de preselectie. Preselectiile pentru fete vor mai avea loc marti, 14 august.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari