Căutare Live

Mireasa pentru fiul meu: Traian: "Nu vreau sa-mi fac prieteni in competitie"

Concurentii doresc sa fie prieteni, dar invidia si competitia la care participa ii impiedica sa faca asta. Laurentiu nu intelege acest lucru si a avut parte de o serie de discutii cu Traian, pe marginea subiectului

Baietii au dezbatut foarte mult tema prieteniei. Mama lui Traian i-a luat apararea fiului si este de acord ca este o competitie, iar ei sunt adversari si amici. Astfel, nu se pot lega prietenii intre ei. Daca vor pastra legatura dupa ce vor iesi din casa, atunci vor deveni prieteni.

Mai mult, Laurentiu a fost acuzat ca il copiaza pe Andrei. In plus, Sorin a spus ca multi concurenti se tem de Andrei pentru ca se simt inferiori lui.

Vezi canalul EXCLUSIV "Mireasa pentru fiul meu" pe Antenaplay.ro!

Mireasa pentru fiul meu: Laurentiu: "Traian nu este pregatit pentru casatorie"... Mireasa pentru fiul meu! Virginia: "Unele mame sunt tratate cu un aer de superioritate de anumite persoane!"...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri