Căutare Live

Moment DE SENZATIE! Dalma Kovacs a cucerit scena si castigat a cincea editie "Te cunosc de undeva!"

Concurenta care a strans cele mai multe puncte de la colegi si de la juriu si care castiga cea de-a cincea editie a sezonului patru "Te cunosc de undeva" este Dalma Kovacs, vedeta care s-a transformat in Madonna si a interpretat senzational piesa “Don’t cry for me, Argentina”.

Interpretarea i-a impresionat pe cei patru jurati, iar cumulat artista a strans cele mai multe puncte, 55 la numar in cea de-a cincea editie a sezonului 4.

Premiul editiei, in valoare de 1000 de euro va fi donat domnului Vasile Dragomir de 38 de ani, din Ploiesti, care in urma unui accident a ramas imobilizat. Cazul este sustinut si de fundatia Mereu Aproape.

Saptamana viitoare ne intalnim cu Zavaidoc, Faydee, Lara Fabian, Adrian Igrisan (Cargo), Brian Johnson (AC/DC), Edith Piaf, Harry Belafonte si Michael Bubble.

Urmariti toate momentele pe tecunoscdeundeva.a1.ro!

Editia integrala a emisiunii este pe AntenaPlay.ro!

Mike Diamondz are cu ce! Transformarea inedita a artistului in Tina Turner a impresionat juriul "Te cunosc de undev... Angela Moldovan, indragita cantareata de muzica populara, s-a stins din viata la 86 de ani...
Ultimele știri