Căutare Live

Nicolai Tand, la "Dansează printre stele": „Mă bucur că am ocazia să învăț să dansez cu adevărat la 40 de ani"

De câteva luni merge la sală și a reușit să slăbească deja opt kilograme, iar noul stil de viață se potrivește perfect cu proiectul în care va fi implicat în această toamnă, la Antena 1.

Nicolai Tand

De câteva luni merge la sală și a reușit să slăbească deja opt kilograme, iar noul stil de viață se potrivește perfect cu proiectul în care va fi implicat în această toamnă, la Antena 1.

Nicolai Tand, căci despre el este vorba, „Dansează printre vise”. „E o provocare pentru mine, vreau s[ văd dacă sunt capabil să dansez. Îmi plac oamenii care se mișcă fain pe ringul de dans și mă bucur că am și eu șansa să învăț să dansez cu adevărat la 40 de ani”, a recunoscut Nicolai, cel care spune că are toată voința necesară pentru a face față nivelului ridicat al competiției.

Pe cât de mare este entuziasmul lui, pe atât de mari sunt și temerile. „La început, totul mi se pare greu. Orice pas e dificil și mi-e teamă că nu o să reușesc să învâț o coregrafie atât de complicată în doar câteva zile. Cred, însă, că e o frică normală, a începătorului”, a declarat Nicolai.

Soția lui, Monica, îi asigură meniul zilnic de încurajări. „Știe că e foarte mult de muncă, e vorba de ore întregi de repetiții și mi-a spus că va fi ca o meserie pe care nu am mai practicat-o, având în vedere că voi repeta cel puțin opt ore pe zi”, a mai spus Nicolai Tand.

"Gladiatorul" intră în arenele Antenei 1: Filmul de Oscar e duminică, de la 21:30!... Florin Dumitrescu: ”Viața mea se învârte în jurul mâncării”...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri