Pentru rolul Ricky Martin, de la “Te cunosc de undeva!”, Anca Țurcașiu a învățat spaniolă de la soțul ei

Sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Anca Țurcașiu se transformă în Ricky Martin și cântă în limba spaniolă piesa acestuia, “La Mordidita”

Sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Anca Țurcașiu se transformă în Ricky Martin și cântă în limba spaniolă piesa acestuia, “La Mordidita”. Pentru acest rol, pe Anca au îndrumat-o nu doar Ozana Barabancea la canto, Andrei Aradits la actorie și Furnica la coregrafie, ci și soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu.

Am învățat spaniolă cu un foarte bun profesor, pe care-l am alături 24 de ore din 24, soțul meu. El a făcut cursuri la Cervantes, pasionat fiind de limba spaniolă, dar și cursuri de salsa și de merengue...”, spune Anca.

Cum vor aprecia jurații transformarea Ancăi Țurcașiu în Ricky Martin, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri