Căutare Live

Pentru rolul Ricky Martin, de la “Te cunosc de undeva!”, Anca Țurcașiu a învățat spaniolă de la soțul ei

Sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Anca Țurcașiu se transformă în Ricky Martin și cântă în limba spaniolă piesa acestuia, “La Mordidita”

Sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Anca Țurcașiu se transformă în Ricky Martin și cântă în limba spaniolă piesa acestuia, “La Mordidita”. Pentru acest rol, pe Anca au îndrumat-o nu doar Ozana Barabancea la canto, Andrei Aradits la actorie și Furnica la coregrafie, ci și soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu.

Am învățat spaniolă cu un foarte bun profesor, pe care-l am alături 24 de ore din 24, soțul meu. El a făcut cursuri la Cervantes, pasionat fiind de limba spaniolă, dar și cursuri de salsa și de merengue...”, spune Anca.

Cum vor aprecia jurații transformarea Ancăi Țurcașiu în Ricky Martin, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... După rolul Nicki Minaj, de sâmbătă, de la “Te cunosc de undeva!”, Feli Donose vrea să plece la mănăstire...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri