Prima femeie-comentator din istoria fotbalului romanesc, descoperita de GSPTV?

Adresa de mail [email protected] s-a dovedit a fi neincapatoare pentru sutele de microbisti dornici sa comenteze in direct ultimele doua meciuri ale echipei nationale, dar si sa castige un contract de comentator la GSPTV.

Astfel, la doar cateva secunde dupa ce adresa de mail a fost activata si mecanismele concursului au fost facute publice, primul concurent care s-a inscris a fost o fata. Si chiar daca prin traditie barbatii sunt cei care “respira” fotbal, reprezentatele sexului frumos nu se lasa mai prejos nici la acest capitol.

“Ma bucur sa constat ca numeroase fete s-au inscris la campania noastra si doresc sa arate telespectatorilor ca fotbalul poate avea un farmec aparte comentat de femei. Sper din tot sufletul ca acest concurs sa fie castigat de o femeie, sa spargem monopolul barbatilor din acest domeniu”, spune Cristina Dochianu, prezentatoarea emisiunii Fight News de la GSPTV si a stirilor sportive de la ANTENA 1.

Inscrierile concursului initiat de GSPTV vor continua pana in 1 septembrie, urmate de o serie de preselectii. In final, un juriu format din specialisti in domeniu vor desemna castigatorul contractului cu GSPTV.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri