Simona Gherghe a revenit la Acces Direct: ”Sunt bine. Mulțumesc pentru toate mesajele”

După 11 zile de absență, frumoasa prezentatoare Simona Gherghe a revenit în fața telespectatorilor pregătită să rupă audiențele

După 11 zile de absență, frumoasa prezentatoare Simona Gherghe a revenit în fața telespectatorilor pregătită să rupă audiențele.

Vedeta a ținut să le mulțumească telespectatorilor. ”Sunt bine. Mulțumesc pentru toate mesajele”, a spus vedeta.

Prezentatoare a ținut să le mulțumească telespectatorilor. Simona Gherghe a trecut prin momente dificile, însă starea de sănătate a prezentatoarea "Acces Direct" este în acest una bună. Vedeta a stat în spital, unde a fost operată de peritonită. Din fericure, vedeta a trecut cu bine de această cumpănă.

Dan Capatos, Mihai Morar și Mara Bănică au fost cei care au preluat cârma emisiunii pe care Simona o prezintă. De acum, lucrurile au intrat în normalitate!

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri