Căutare Live

Antena 1 dă încă o lovitură de imagine! Ștefan Bănică se alătură celei mai puternice echipe de divertisment de televiziune

Un artist-simbol intră în familia Antena1! Şi se alătură celei mai bune echipe de divertisment de televiziune.

Un artist-simbol intră în familia Antena1! Şi se alătură celei mai bune echipe de divertisment de televiziune.

Antena 1 continua sa coopteze in echipa sa cei mai importanti artisti din Romania! De astazi, Stefan Banica se alatura celei mai relevante platforme multimedia de divertisment. Astfel, Antena 1 este singura televiziune din Romania unde se pot vedea toate marile show-uri si vedetele care conteaza!

In ultimele saptamani, Antena 1 a comunicat semnarea contractelor cu nume importante din show-biz-ul actual, precum Horia Brenciu si Mona Segal. De astazi, echipa devine si mai puternica! Stefan Banica urmeaza sa fie membru al juriului X Factor, unul dintre mega-show-urile de toamna pe care le pregateste Antena 1.

"Antena 1 este o televiziune pe care o văd că evoluează puternic, realizează performanţă, este un reper în materie de divertisment, iar drumul ei ascendent corespunde dorinţei mele de evoluţie profesională în televiziune şi, mai ales, de noi experienţe, de noi emisiuni”, a declarat Ştefan Bănică.

"Propunerea Antenei 1 de a face parte din juriul X Factor este onoranta, am ales sa fac acest pas cu toata convingerea, mai ales ca vorbim despre o super-productie, un mare succes, atat in strainatate, cat si in Romania”, a mai spus artistul.

Colaborarea cu Antena 1 va avea loc şi în cadrul altor proiecte, precizează Ştefan Bănică: "Tradiţionalul concert de Crăciun, aflat la cel de-al 13-lea an consecutiv de existenţă, care a generat pe parcursul acestor ani 50 de concerte sold-out la Sala Palatului, cu peste 250.000 de spectatori, va fi transmis de Antena 1”.

"Gladiatorul" intră în arenele Antenei 1: Filmul de Oscar e duminică, de la 21:30!... Antena Group dezminte zvonurile conform cărora Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea ar fi semnat cu An...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri