Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

VIDEO! Ionela Prodan este Mos de Romania

Simona Gherghe s-a trezit pe platoul de la Acces Direct nu cu unul, ci cu doi Mosi Craciun. Dupa aventurile din Laponia, Rica Raducanu si Ionela Prodan s-au intors acasa. Cea din urma a primit in final acreditarea de mesager al Mosului in Romania.

S-au intrecut care mai de care pentru a demonstra ca merita sa fie mesagerului Mosului in Romania. Au condus sanii trase de reni, au invatat ce inseamna sa fii Mos Craciun si s-au tinut de pozne.

Ionela Prodan si Rica Raducanu au ajuns la ultima batalie a razboiului din Laponia. Cei doi au trebuit sa convinga copiii sa le spuna poezii pentru a primi cadouri. Dupa mai multe tentative, fostul portar al nationalei si-a indeplinit misiunea. Concurenta lui a avut insa un succes mai mare: a invatat o chinezoaica sa cante si sa pronunte corect "Mosul la Acces Direct".

A urmat o proba de gratie, unde cei doi Mosi trebuiau sa se descurce cat mai bine cu zapada artificiala intr-un glob de sticla. Rica Raducanu a intampinat si prima problema, pierzandu-si coarnele de ren.

Cu mari emotii, cei doi l-au cunoscut pe Mos Craciun si au asteptat cuminti decizia acestuia. Ionela Prodan a fost cea care l-a impresionat cel mai mult pe Mos si a castigat titlul de Mos de Romania. Dar Rica Raducanu a primit un premiu de consolare, Simona Gherghe acordandu-i distinctia de "Renul Suprem".


Recomandari