Antena Căutare

Paula Chirilă, adevărul despre participarea la ”Ultimul Trib”: ”S-a instalat brusc, când m-am văzut în oglindă. A fost cumplit!”

Paula Chirilă se numără printre concurenții emisiunii ”Ultimul Trib”, ea făcând parte din echipa ”Lemurilor”, însă experiența din Madagascar n-a fost deloc ușoară pentru ea. 

Paula Chirilă se numără printre concurenții emisiunii ”Ultimul Trib”, ea făcând parte din echipa ”Lemurilor”, însă experiența din Madagascar n-a fost deloc ușoară pentru ea.

A trebuit să-și învingă cele mai mari frici, de înălțime și de păienjeni, ea făcând un atac de panică în cadrul emisiunii, iar incidentul în urma căruia s-a rănit la ochi a fost cumplit pentru ea.

”Am făcut o semidepresie acolo, mă durea ochiul, s-a învinețit, am avut un doctor acolo, care a avut grijă de mine, s-a mai uitat un alt medic la mine, nu cred că a fost pe post, însă pur și simplu mi-a întors pleaopa. M-a durut. A fost cumplit, m-am rugat mult la Dumnezeu, aveam un canal special. Când m-am văzut în oglindă, am zis că nu mai ies de acolo. S-a instalat brusc depresia mea. Lăcrimam non-stop. Am rămas în concurs, pentru că știam cât de mult a suferit Dorian când a plecat și am zis că nu plec. Cam în cinci zile m-am vindecat. A fost greu, dar în același timp frumos la ”Ultimul Trib”. ”, a povestit ea în cadrul emisiunii ”Agenția VIP”.

Ionuț Iftimoaie, pus în fața unei decizii grele în această seară, la ”Ultimul Trib”: ”Nu sunt de acord ca tu să joci”... Lemurii au ajuns pe insula pustie și s-au bucurat de o masă copioasă! Ce a „cerșit” Daniela Crudu de la colegi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x