Ultimul Trib

SEZONUL 1

Paula Chirilă, adevărul despre participarea la ”Ultimul Trib”: ”S-a instalat brusc, când m-am văzut în oglindă. A fost cumplit!”

 

Paula Chirilă se numără printre concurenții emisiunii ”Ultimul Trib”, ea făcând parte din echipa ”Lemurilor”, însă experiența din Madagascar n-a fost deloc ușoară pentru ea. 

A trebuit să-și învingă cele mai mari frici, de înălțime și de păienjeni, ea făcând un atac de panică în cadrul emisiunii, iar incidentul în urma căruia s-a rănit la ochi a fost cumplit pentru ea. 

”Am făcut o semidepresie acolo, mă durea ochiul, s-a învinețit, am avut un doctor acolo, care a avut grijă de mine, s-a mai uitat un alt medic la mine, nu cred că a fost pe post, însă pur și simplu mi-a întors pleaopa. M-a durut. A fost cumplit, m-am rugat mult la Dumnezeu, aveam un canal special. Când m-am văzut în oglindă, am zis că nu mai ies de acolo. S-a instalat brusc depresia mea. Lăcrimam non-stop. Am rămas în concurs, pentru că știam cât de mult a suferit Dorian când a plecat și am zis că nu plec. Cam în cinci zile m-am vindecat. A fost  greu, dar în același timp frumos la ”Ultimul Trib”. ”, a povestit ea în cadrul emisiunii ”Agenția VIP”. 

 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI