Antena Căutare

Poți face multe cu 100.000 de euro! Ce gânduri au finaliștii, înainte de ultima probă? „Am un gol în stomac. Este o presiune extraordinar de mare”

Ultimul Trib. Finala. Este ziua în care unul dintre finaliști, Sorin Brotnei sau Mircea Zamfir, va câștiga trofeul „Ultimul Trib” și marele premiu de 100.000 de euro.

Ultimul Trib. Finala. Este ziua în care unul dintre finaliști, Sorin Brotnei sau Mircea Zamfir, va câștiga trofeul „Ultimul Trib” și marele premiu de 100.000 de euro.

Emoțiile sunt mari, chiar și pentru Octavian Strunilă. Prezentatorul încearcă să afle de la finaliști ce gânduri le trec prin minte în ultimele ore petrecute în „Ultimul Trib”.

„Care e starea voastră de spirit? Eu am emoții, dar voi?!”, i-a întrebat Octavin.

Sorin este primul care răspunde. „E așa de simplu...Din momentul în care am pornit și am ajuns aici, am simțit că încep să am un gol în stomac, emoție pe care n-am avut-o până acum. N-am cum să nu mă gândesc la marele premiu și să sper că o să reușesc. Este o presiune extraordinar de mare. Abia aștept să se termine concursul, oricum ar fi, doar să scap de emoția asta.”

„Presiunea se concentrează toată în punctul ăsta. Caut să-mi păstrez calmul, să fiu liniștit și să fac tot ce este mai bun”, a spus Mircea Zamfir.

Poți face multe cu 100.000 de euro!

„Eu am venit aici ca un ambasador, să atenționez oamenii că, între noi, lângă noi, sunt copii care au probleme, copii orfani, copii cu probleme financiare. Orice acțiune le poate aduce un beneficiu. Tot timpul am visat să pot face o casă, un fel de orfelinat, unde copiii să fie iubiți. Dacă fac ceva astăzi, o să-mi fie mai ușor, dacă nu fac ceva astăzi, tot o voi face! Ce se întâmplă cu mine la Ultimul Trib nu poate fi decât un câștig”, a spus Mircea Zamfir.

În momentul finalei, Sorin Brotnei se pregătea să devină tată. „Singurul lucru la care mă gândesc este să ușurez viața familiei mele. În cazul în care n-o să câștig, o să fiu fericit că am reușit să ajung așa de departe.”

72 de jocuri mai târziu, finala se va juca în locul în care concurenții au luat primul contact regulile din „Ultimul Trib”.

De unde au plecat și unde au ajuns?! Finaliștii își amintesc cele mai frumoase momente din „Ultimul Trib”... Din 21, a rămas doar el! Mircea Zamfir este marele câștigător „Ultimul Trib”: „Nimeni nu merita mai mult ca tine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x