Antena Căutare

De unde au plecat și unde au ajuns?! Finaliștii își amintesc cele mai frumoase momente din „Ultimul Trib”

Ultimul Trib. Finala. 21 de concurenți, aproape două luni în Madagascar. Astăzi, am ajuns la sfârșitul aventurii. Înainte de marea finală, Sorin Brotnei și Mircea Zamfir își amintesc cum s-au simțit când au ajuns prima oară în „Ultimul Trib”.

Ultimul Trib. Finala. 21 de concurenți, aproape două luni în Madagascar. Astăzi, am ajuns la sfârșitul aventurii. Înainte de marea finală, Sorin Brotnei și Mircea Zamfir își amintesc cum s-au simțit când au ajuns prima oară în „Ultimul Trib”.

Pentru Mircea Zamfir, aventura a început din aeroport. Înainte de îmbarcare, și-a dat seama că își pierduse boarding pass-ul. A fost la un „pass” să piardă „Ultimul Trib”.

„Eram obosiți morți, terminați! Ne era o foame de nu mai vedeam pe unde mergem”, spunea Sorana, imediat după aterizarea în Madagascar.

Din punctul de vedere al lui Dorian Popa, „e mai ușor să mergi în America decât în Madagascar. Mai aveau puțin și ne controlau și la numărul de la pantofi!”

Cum ar fi arătat „Ultimul Trib” fără simpaticele gazde, sătenii? „Primul impact cu satul Malgaș a fost nebunie, petrecere, distracție...lume multă, copii mulți. Ne-am uitat la căsuța noastră, aveam trei saltele și noi eram șapte persoane. Aveam o toaletă pentru treaba mare undeva, departe. Pentru restul , ne descurcam!”, își amintește Sorin Brotnei.

Am reușit să mă adaptez la mâncarea de aici, la climă, la stilul de viață”, a adăugat el.

Mircea Zamfir a fost la limită. Pentru el, o infecție l-ar fi putut scoate din competiție. „Îmi ieșeau lacrimi de foc pe ochi, aveam frisoane, la 35 de grade afară, cu perfuzii (...). Am avut o infecție foarte mare la picior, care s-a răspândit în corp. Cu tratament, am reușit s-o dăm înapoi. Am simțit că sunt în pericol. Să pățesc o chestie de genul ăsta așa departe de casă...”

Momente emoționante. Finaliștii își donează lucrurile sătenilor: „Au un trai mult mai greu, dar reușesc să fie fericiți”... Poți face multe cu 100.000 de euro! Ce gânduri au finaliștii, înainte de ultima probă? „Am un gol în stomac. Este o pres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x