Ultimul Trib. Cine sunt și cum arată cei 7 concurenți din Tribul Oamenilor de Rând

Ultimul Trib. Cine sunt și cum arată cei 7 concurenți din Tribul Oamenilor de Rând. Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra

Ultimul Trib

a1.ro

Cel mai incitant show al Antenei 1, Ultimul Trib o să le pună la încercare aptitudinile. În concurs vor intra trei echipe: una cu vedete, una cu sportivi și una cu oameni de rând. Aceștia vor merge în Madagascar unde îi așteaptă o serie de surprize și provocări.

Noul show TV va fi prezentat de Octavian Strunilă. Aventura exotică din Madagascar va testa rezistența, ambiția și perspicacitatea concurenților ce vor fi nevoiți să treacă anumite probe destul de dificile. Cu toții se luptă să câștige premiul cel mare în valoare de 100.000 euro.

Cei șapte membrii din echipa formată din oameni de rând

  • Ema Șerban - Ea este o bucureștencă în vârstă de 32 ani care lucrează ca manager într-o companie. Ema e pasionată de parașutism, pictură și vioară.
  • Cosmin Pădureanu - Cosmin este din București, are 41 ani și este cascador de peste 24 ani. El a jucat în peste 100 filme, alături de actori foarte cunoscuți.
  • Gabriela Popa - Aceasta, în vârstă de 45 ani, împreună cu iubitul ei Silviu Geandra în vârstă de 43 ani doresc să înfrunte provocările ce îi așteaptă în Madagascar. Amândoi sunt pasionați de sport, iar Silviu Geandra este multiplu campion la kickboxing.
  • Silviu Mirceascu - El a jucat în mai multe filme românești și este un om pasionat de sport.
  • Mirel Magop - La vârsta de 49 ani, Mirel și-a descoperit pasiunea pentru mers pe jos și a ajuns globetrotter. Acesta a făcut turul României pe jos și a mers și în multe alte țări.
  • Oana Dedeu - Oana, în vârstă de 28 de ani, este pasionată de dans. Ea face gimnastică sportivă de la vârsta de 4 ani, iar în prezent este acrobat și dansatoare la Circul Metropolitan București.

Telespectatorii vor putea urmări noua emisiune pe Antena 1, simțind emoțiile alături de concurenți. Provocările și experiențele noi îi vor determina pe aceștia să lupte și mai tare pentru a rămâne în concurs.

Ultimele știri