Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Răzvan Fodor: "Mie îmi plac foarte tare locurile părăsite"

Răzvan Fodor s-a alăturat și el Campaniei "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1 și a vorbit despre cum ar arăta pentru el vara perfectă de anul acesta, dar și despre cea mai frumoasă vară din viața lui, de până acum.

Răzvan Fodor, interviu pentru Campania Vara cu 100 de idei" a Antenei 1 Galerie
Răzvan Fodor s-a alăturat și el Campaniei "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1 | Antena1

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei". De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Vara cu 100 de idei. Răzvan Fodor: "Cel mai amuzant vara asta ar fi să-mi iasă vacanța"

Când vine vara, toată lumea este cu gândul la vacanță și concedii. Așa și Răzvan Fodor. Dorințe sunt, șanse de reușite, însă, mai puțin. "Cel mai amuzant vara asta ar fi să-mi iasă vacanța, dar șanse nu sunt. Sunt un tip realist, nu prea are cum să-mi iasă în niciun fel. Pe 25 iunie îmi intră copilul în vacanță, trei zile mai încolo are un din-ăsta de dat la Cambridge și trebuie să stau după ea, sunt și singur, pentru că nevastă-mea e prin Asia Express".

Citește și: Premiera sâmbătă, 3 iulie 2021, de la 10:00, pe Antena 1. Răzvan Fodor prezintă Alpha Kids, un show despre copiii din noua generație

"La sfârșitul lunii iulie să te mai organizezi să pleci... Pe unde să pleci? Grecia sau alte locuri nu prea merg, pentru că nu vreau să-mi clocotească berea în mână", a spus Răzvan Fodor, cu o umbră de regret.

"Probabil, nu știu, mă voi orienta spre Maramureș, munte, un râu, cort, pe munți, ceva, dar, în felul ăsta, îmi pregătesc vacanța aia mare din iarnă".

Dacă ar reuși totuși să ajungă într-o destinație de pe lista cu locuri preferate, Răzvan Fodor știe exact spre ce să se orienteze. "Mie îmi plac locurile părăsite foarte tare, nu știu de ce și de unde. Îmi plac munții, n-aș da niciodată muntele pe mare, dar aș merge într-o insulă pe undeva prin Grecia și mai știu eu undeva, unde să fiu doar eu. La umbră, așa, să bei un vinișor, să mănânci măsline și brânză, să nu mă bată nimeni la cap și eventual să n-am semnal".

Vara cu 100 de idei. Răzvan Fodor, despre cea mai frumoasă vară din viața lui: "Am cerșit, dar la modul drăguț"

Răzvan Fodor a vorbit și despre cea mai memorabilă vară din viața lui. "Cred că a fost atunci când părinții mei au avut încredere prima oară să mă lase să îmi fac de cap. M-am dus în Olimp și am stat la un hotel timp de trei zile. Mi-ajungeau banii, stăteam cu mai mulți băieți, gașcă mare, stăteam patru băieți în camera de hotel și ne-au ajuns bănuții și de băut, nu beam atunci alcool, dar de mâncat, de nu știu ce".

Numai că din Olimp, Fodor și băieții lui au plecat în Costinești. "Am stat acolo la niște babe și cântam la chitară, nu-mi ieșeau foarte mulți bani din treaba asta, dar îmi ieșeau din cerșit la modul foarte drăguț. Adică eram spălat, curat, aveam haine foarte frumoase...".

Citește și: Vara cu 100 de idei. Răzvan Simion, mărturisiri despre nevoia de a se deconecta de la lume: "Să rămân blocat în Bali"

Și uite-așa, reușeau să strângă câțiva bănuți, leu cu leu, iar vacanța de vară s-a prelungit cu încă aproape o lună. "Mă duceam cu moneda, era telefon public pe atunci, și o sunam pe maică-mea și ziceam 'Băi, am bani, stau la o babă, e o casă mișto. Ne dă castraveți muraț', știi... Foarte mișto! Aia a fost o vară foarte mișto!", a mai spus Răzvan Fodor. "Dup-aia ne-am făcut băieți mari, am avut bani să mergem oriunde și nu a mai fost atât de frumos".

Vara cu 100 de idei. Răzvan Fodor: "Cel mai tare vara mă supără dacă este extrem de cald"

Răzvan Fodor a mai spus că nu vara este anotimpul care îl inspiră cel mai mult. Deși s-a născut în timpul verii, pe 22 iunie, acesta a spus că nu suportă căldura, cu atât mai puțin când "transpiră și este lipicios". "Toamna este cea care mă inspiră cel mai tare, toamna și primăvara".

O idee mișto de vară ar fi... "Musai, să îți faci vacanța cu familia. Eu păstrez ritualul ăsta, să am vacanță cu familia, vacanță cu prietenii și cu soția, și copilul, și am vacanță doar eu cu soția. Asta e o idee... Acoperi tot ce înseamnă vacanță. Și, musai, să bei vara un rose sec, cu gheață, cu trei felii de castraveți și stopit cu apă tonică. Trust me!", a mai spus Fodor în interviul oferit Campaniei "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1.

Despre campania "Vara cu 100 de idei" de la Antena 1

Campania "Vara cu 100 de idei " începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel. Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Dani Oțil, dezvăluiri sincere despre trecutul său. Mesajul neașteptat transmis de prezentator

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Răzvan Simion, mărturisiri despre nevoia de a se deconecta de la lume: "Să rămân blocat în Bal... Vara cu 100 de idei. Ce planuri de vară are Simona Gherghe și cum vrea să-și petreacă timpul liber...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x