Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Roxana Blenche: "Pe mine, vara, nu mă supără nimic. Eu sunt fericită"

Chef Roxana Blenche a dezvăluit ce planuri are de vacanță, în cadrul Campaniei "Vara cu 100 de idei" a Antenei 1.

Chef Roxana Blenche, interviu pentru Campania "Vara cu 100 de idei", a Antenei 1 Galerie
Chef Roxana Blenche, interviu pentru Campania "Vara cu 100 de idei", a Antenei 1 | Antena1

Antena 1 a dat startul campaniei "Vara cu 100 de idei". De data aceasta, vedetele ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru o vară perfectă. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Nea Marin a recunoscut care este cea mai mare dorință a sa: „Dacă fac asta sunt cel mai fericit”

Vara cu 100 de idei. Roxana Blenche: "Îmi doresc să ajung în Grecia pentru că îmi place mâncarea lor de mor"

Roxana Blenche își dorește ca vara aceasta să ajungă neapărat în Grecia. "Dacă nu ai fi constrânsă de bani, de pandemie, de filmări, unde ai pleca?", a întrebat reporterul Campaniei "Vara cu 100 de idei". "În Grecia, sincer, îmi doresc. De doi-trei ani tot zic: 'Îmi doresc să merg în Grecia, îmi doresc să merg în Grecia', dar din cauza locului de muncă și a proiectelor, nu am reușit să merg. Acum chiar vreau să ajung pentru că îmi place mâncarea lor de mor".

Prezentatoarea de la "Hello Chef" și "BeautiFood" a mai spus că cea mai memorabilă vară din viața ei a fost atunci când a făcut din iarnă, vară: "Cea mai memorabilă vară a mea de până acum e iarna în care am plecat în Thailanda și a fost vară", a spus Blenche, râzând.

Vara cu 100 de idei. "Cel mai tare, vara, mă supără să..."

"Pe mine nu mă supără nimic, nu, eu nu sunt supărată, în viață, sunt chiar fericită. Cu orice. Și să știi că majoritatea oamenilor ar fi zis că dacă plouă afară, e nașpa vara, dar nu-i nașpa, să știi că e mișto. Să fie aerul ăla cald, să fii în tricou și să vină o ploaie din-aia torențială care se termină în cinci minute, e super mișto. Și-apoi vine soarele ăla, după nori, după ploaie, e super tare".

Citește și: Vara cu 100 de idei. Răzvan Fodor: "Mie îmi plac foarte tare locurile părăsite"

Roxana Blenche a spus că duce dorul înghețatei când nu este vară. Totodată, nu e neapărat anotimpul în care face "cele mai nebune lucruri", pentru ea, iarna este acest anotimp. "Eu iarna fac sporturi extreme. Vara, să știi, singurul lucru extrem pe care l-am făcut a fost să sar cu parașuta".

O idee tare de făcut vara asta... "Eu aș spune tuturor să facă hiking. Aș lua rucsacul în spate și aș pleca în munți o săptămână, fără telefon, fără Instagram, fără Facebook, fără, fără, fără... Ăsta-i sport extrem".

Despre campania "Vara cu 100 de idei" de la Antena 1

Campania "Vara cu 100 de idei " începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel. Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Nea Marin a recunoscut care este cea mai mare dorință a sa: „Dacă fac asta sunt cel mai fericit”... Vara cu 100 de idei. Ramona Olaru: "Cea mai memorabilă vară din viața mea s-a întâmplat după ce am divorțat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x