Una din cele mai mari şi mai frumoase specii de păsări din lume, ameninţată cu dispariţia

Casuarii, care, la fel ca struţii, nu pot să zboare, trăiesc de zeci de milioane de ani în nordul Australiei şi în Papua Noua Guinee. Dar, de câţiva ani, numărul lor scade dramatic din cauza invaziei oamenilor în mediul lor de viaţă, pădurea tropicală.
Marti, 25.03.2014, 07:25
Ultimele știri