Antena Căutare

Adina Răducan, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon "X Factor", prima pe liceu după bacalaureat! La 25 de sutimi de nota maximă!

Nu numai că a câștigat sezonul al patrulea  de la „X Factor”, ci se pare că nimic nu e imposibil pentru frumoasa și talentata Adina Răducan!  

Nu numai că a câștigat sezonul al patrulea de la „X Factor”, ci se pare că nimic nu e imposibil pentru frumoasa și talentata Adina Răducan!

După examenul de bacalaureat, laureata celui mai iubit show de televiziune a uimit din nou: în urma mediei obținute, a fost prima pe liceu, după ce a ratat la câteva sutimi titlul onorific de „șefă de promoție”. Nu știm ce muzică a ascultat în timp ce învăța pentru examenul maturității, cert e că a făcut alegeri bune, inspiraționale!

A absolvit Liceul de Arte „Margareta Sterian” și a reușit să fie admisă la examenul de Bacalaureat cu cea mai mare notă din liceu, adică 9.75. Cu 9.3 la "Limba și literatura română", 10 la "Istorie" și 9.95 la "Geografie", media finală este 9.75, Adina a devenit un adevărat exemplu de urmat pentru orice elev(ă) de liceu din România!

Noi nu putem decât să fim mândri de Adina noastră și să îi urăm succes pe mai departe! Și cum vrea să devină actriță și examenul de la la U.N.A.T.C. I.L.Caragiale bate la ușă, va avea nevoie de încurajările noastre și de ale voastre!

Succes, Adina!

Sursă: www.sansanews.ro

Duminica asta, X Factor te așteaptă la Palatul Copiilor. Dacă vrei să fii primul care vede ce se va întâmpla în noul sez... AUDIȚII X FACTOR. Primele imagini cu jurații, înapoi la "muncă": "Răspunsul meu e daaa!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x