Antena Căutare

"Ați crescut standardul la X Factor!" Piesa "Hit the road Jack" nu a sunat NICIODATĂ AȘA! Brain Band a ridicat sala în picioare!

Sunt patru băieți simpatici care ne duc cu gândul la Trupa Maxim, lansată tot la X Factor. Vin din Chișinău și au fost uniți de pasiunea pentru muzică și de cel care a reușit să facă spectacol cu Trupa Bravissimo într-o altă ediție din sezonul acesta

Sunt patru băieți simpatici care ne duc cu gândul la Trupa Maxim, lansată tot la X Factor. Vin din Chișinău și au fost uniți de pasiunea pentru muzică și de cel care a reușit să facă spectacol cu Trupa Bravissimo într-o altă ediție din sezonul acesta.

Încrezători și plini de bună voie, cei patru flăcăi de peste Prut au venit cu un număr special. Piesa Hit the road Jack, cântată în stilul caracteristic a ridicat sala în picioare. Unul face beatbox, unul este bariton, altul se pricepe să facă floricele, iar pentru cel de-al patrulea acutele nu sunt o problemă.

Aplauzele nu au întârziat să apară, iar zâmbetele juraților par să aducă un răspuns frumos pentru Brain Band.

"Ați crescut standardul la X Factor!" le-a mărturisit Ștefan, în timp ce Delia se gândește cu entuziasm la juratul care v-a prelua grupurile anul acesta. Horia a rămas și el impresionat de baritonul trupei "Ești singurul de 20 de ani care are vocea asta din tot Universul!"

Cei trei de DA și aplauzele publicului îi trimit pe cei patru simpatici de la Brain Band în etapa următoare.

Maramureșul își arată ospitalitatea astăzi seară. Jurații X Factor, îmbiați cu pălincă... Ea poate să fie "noua" Delia?! Beatrice Apostu a cântat în trupa N&D, iar acum e pregătită să câştige X Fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x