Antena Căutare

De la "Comandante Che Guevara", la muzică lăutărească! La 64 de ani, "Sile Chitaristul" i-a fermecat pe juraţi. "Constantine, Constantine" a ridicat publicul în picioare

"La 64 de ani ai mei, pot să cânt ca unul tânăr".  Vasile Răducan, cunoscut ca "Sile Chitaristul", cântă de la 18 ani, în general muzica lăutărească.

"La 64 de ani ai mei, pot să cânt ca unul tânăr". Vasile Răducan, cunoscut ca "Sile Chitaristul", cântă de la 18 ani, în general muzică lăutărească.

Mărturiseşte că a venit la "X Factor" să devină cunoscut, deoarece în regimul comunist nu a reuşit. "Am avut probleme pentru că sunt "brunet". A trecut atâta timp şi am rămas cu ideea aceea. Acum să nu fie invers, pentru că sunt prea în vârstă", a povestit acesta.

"Foarte mare pasiune şi dorinţa de a cânta. Sunt neliniştit că am puţine probleme cu vocea, că am stat în aer condiţionat", însă grijile chiar nu şi-au avut locul!

Juraţii au fost cuceriţi pe loc de interpretarea piesei "Comandante Che Guevara" şi, la rugăminţile acestora, domnul Vasile a trecut la repertoriul greu: muzica lăutărească. Publicul a fost fermecat, s-a ridicat în picioare şi a început să danseze.

Simplu, clar şi la obiect! Patru de DA pentru Raducan Vasile, care merge mai departe.

Edwin Enyesobi, din nou la X Factor! Nu i-a ieşit din prima, dar a doua a fost cu noroc. Juraţii, prinşi de moment, l-au... "Still loving you", piesa legendarei trupe "Scorpions", a răsunat pe scena de la X Factor! Alesia Bu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x