Antena Căutare

Fără cuvinte! Puștiul cântă divin! Eduard Ungureanu a demonstrat din nou că e genial, la „X Factor”. „Mi-e teamă de el”

Eduard Ungureanu, un puști de doar 14 ani, a făcut un moment de geniu pe scena „X Factor”, interpretând melodia „Cry Baby” a lui Janis Joplin, în cea de-a treia ediție din Bootcamp, din sezonul 8 al emisiunii.

Eduard Ungureanu, un puști de doar 14 ani, a făcut un moment de geniu pe scena „X Factor”, interpretând melodia „Cry Baby” a lui Janis Joplin, în cea de-a treia ediție din Bootcamp, din sezonul 8 al emisiunii.

„Sunt două contraste mari – primul este cum arăți și cum cânți – aici se rupe filmul. 2 – cum arăți și cum cânți și alegerea unei piese a lui Janis Joplin. Mai este și explozia reală pe care o ai. Prezența ta în acest concurs este obligatorie”, a spus Ștefan Bănică.

„E primul concurent din grupa ta de care mi-ar fi teamă”, i-a spus Delia lui Carla`s Dreams.

Fostul finalist „Next Star” Eduard Ungureanu a impresionat publicul și juriul „X Factor” cu o piesă interpretată în limba franceză, cu care a reușit să obțină și patru de DA. „Ești genial! Sunt convinsă că poți face foarte multe lucruri în muzică. Bravo!”, i-a spus atunci Delia, în timp ce Carla`s Dreams a fost convins că tânărul de doar 14 ani are toate calitățile necesare pentru a ajunge în finala „X Factor” de anul acesta.

Anul acesta, Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea al emisiunii „X Factor”, este mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică are grupa de fete cu vârste sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams are echipa de băieți sub 24 de ani.

Muzică! Alexandru Stremițeanu a venit sigur pe el pe scena „X Factor” și a cântat senzațional „Skinny Love". „Nu te... Alexandru Țală a cântat din tot sufletul melodia „Gravity", la „X Factor”! „Are foarte mult farmec”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x