Antena Căutare

Edwin Enyesobi, din nou la X Factor! Nu i-a ieşit din prima, dar a doua a fost cu noroc. Juraţii, prinşi de moment, l-au acompaniat

Edwin Enyesobi se află pentru a doua oară la "X Factor", după ce, în 2012, nu a reuşit să treacă de preselecţii. A venit alături de soţia sa, pe care a cunoscut-o în China, în perioada în care ambii erau profesori de engleză.

Edwin Enyesobi se află pentru a doua oară la "X Factor", după ce, în 2012, nu a reuşit să treacă de preselecţii.

A venit alături de soţia sa, pe care a cunoscut-o în China, în perioada în care ambii erau profesori de engleză.

"Firma care ne-a angajat ne-a pus pe amândoi într-un apartament. Ea era din România şi avea senzaţia asta ca "Ooo, mi-au pus un negru". Ea nu era obişnuită cu negrii. Am făcut totul împreună, a fost calmă. Mi-a plăcut de ea şi ei de mine".

Deşi în 2012 nu a reuşit să treacă mai departe de preselecţii, Edwin a hotărât să mai încerce o dată şi s-a dovedit a fi cu noroc, chiar dacă nu din prima. Piesă pe care hotărâse să o cânte, iniţial, l-a dezamăgit pe Ştefan.

Şi se pare că "Ain't no sunshine", de la Bill Withers, i-a purtat noroc, a doua oară. Unde mai pui că juraţii l-au acompaniat şi ei!

Merge mai departe cu trei de DA!

"Nu suntem doar nişte golani îmbrăcaţi în haine largi". Ştefan Capraru a.k.a Oscar, rapper-ul pacifist care &q... De la "Comandante Che Guevara", la muzică lăutărească! La 64 de ani, "Sile Chitaristul" i-a fermecat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x