Antena Căutare

El e ţârcovnicul fotbalist care vorbeşte în rime! Daniel Ciungulescu nu cântă deloc mişto "Trec ţiganii"

Dacă aveaţi impresia că niciun concurent nu vă mai poate surprinde, vă înşelaţi! Doamnelor, domnilor, el este ţârcovnicul fotbalist cu atitudine de dansator.

Dacă aveaţi impresia că niciun concurent nu vă mai poate surprinde, vă înşelaţi! Doamnelor, domnilor, el este ţârcovnicul fotbalist cu atitudine de dansator.

Da, da, omul e 3 în 1 şi pare că le ştie pe toate. Ba mai mult, în copilărie i se spunea şi Ştefan Bănică Jr. datorită faptului că mişcările sale de dans seamănă cu cele ale juratului X Factor. Sau cel puţin aşa are el impresia...

Îl cheamă Daniel Ciungulescu, are 27 de ani şi e mereu pus pe glume. "Înainte să vin aici, v-am văzut la televizor, m-aţi hipnotizat şi la Bucureşti am aterizat", le spune Daniel juraţilor înainte de a cânta. Hoopa, vorbeşte în rime! Pe lângă faptul că e ţârcovnic, fotbalist în liga a cincea şi administrator al unei firme, poate să fie şi poet.

Dar hai să revenim cu picioarele pe pământ. Daniel alege piesa "Trec ţiganii" şi îşi lasă vocea să iasă la iveală.

Din păcate, lucrurile nu stau deloc bine. Cu 2 de NU şi un singur DA oferit de Horia Brenciu pentru ambiţia sa, drumul lui Daniel Ciungulescu la X Factor se opreşte aici.

Frumușeii italieni, Amato și Thomas, i-au redat pulsul DELIEI...dar bătăi de cap lui BRENCIU! Interpretarea lor? SAVUROA... A predat ștafeta muzicii! Beatrice Andrei lasă atletismul și medaliile pentru trei de DA pe scena X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x