Antena Căutare

Eliza a cântat, ne-a încântat, iar apoi s-a lăsat cu hohote de râs. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare"

Eliza Georgescu are 27 de ani şi este actriţă. Bucureşteanca a venit la X Factor cu dorinţa de a cuceri lumea muzicală. Şi-ar dori să se numere printre adevăraţii cântăreţii care pot cânta live oricând.

Eliza Georgescu are 27 de ani şi este actriţă. Bucureşteanca a venit la X Factor cu dorinţa de a cuceri lumea muzicală. Şi-ar dori să se numere printre adevăraţii cântăreţii care pot cânta live oricând.

Este necăsătorită, deocamdată, însă cererea s-a lăsat cu crize de nervi. Cum aşa?

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebut să îl iau”, a povestit Eliza.

În această seară a ales melodia „Cry baby, de la Janis Joplin” şi a interpretat-o într-un mare fel! Iar jurizarea a fost pe măsură.

„Mie îmi este clar că o să fie minunat în etapa următoare”, a spus Carla’s Dreams. Iar Delia a fost extrem de încântată: „Eşti fenomenală. Bravo!”

Unde mai pui că pe scenă şi-a făcut apariţia şi soţul ei, actor de stand-up comedy, iar momentele de amuzament au făcut valuri. Show complet până la capăt!

Primii trei de DA au venit mai uşor. Însă decizia lui Horia Brenciu s-a lăsat ceva timp aşteptată, după un joc haios şi un schimb de roluri. Cum? Atât vă spunem: vocea raţiunii juraului nostru a devenit chiar soţul Elizei, cel puţin în prima fază.

Am râs, ne-am distrat şi tânăra a primit şi cel de-al patrulea DA. Aşadar, merge mai departe!

Alex Mladin a adus “Eroina” pe scena X Factor. Cea mai bună interpretare a piesei de până acum: „Eşti o provocare pentru... Mirela Cumpănaș, concurentă la X Factor, şi-a întâlnit tatăl, pentru prima dată, pe Facebook: „Era singura sursă să văd ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x