Antena Căutare

Florin Ristei, rol principal în “Fantoma de la Operă”: “Am deja emoții legate de premieră”

Florin Ristei va urca pentru prima oară pe scena Teatrului de Operetă și Muzical „Ion Dacian” din București, în una dintre cele mai de succes producții de divertisment din toate timpurile, musicalul „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber, în care va deține un rol principal.

Florin Ristei, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare sâmbătă seara în show-ul “Te cunosc de undeva!”, va urca pentru prima oară pe scena Teatrului de Operetă și Muzical „Ion Dacian” din București, în una dintre cele mai de succes producții de divertisment din toate timpurile, musicalul „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber, în care va deține un rol principal.

Este primul meu rol de acest gen. Voi fi Raoul, Viconte de Chagny, un îndrăgostit care se luptă pentru dragostea lui din tinerețe pe care o regăsește după ani buni. Rolul mi se pare la fix pentru mine, îmi place și îl învăț repede. Am deja emoții legate de premieră. E o chestie nouă, care îmi doresc să iasă perfect”, spune Ristei.

Audițiile în vederea distribuirii rolurilor principale pentru „Fantoma de la Operă” s-au desfășurat în această vară la București pe parcursul a cinci zile, timp în care peste 120 de artiști și-au prezentat în fața comisiei de evaluare abilitățile artistice necesare pentru a fi unul dintre personajele cheie ale acestei producții. Rolul Fantomei de la Operă îi va reveni lui Adrian Nour, din distribuție mai făcând parte, printre alții, Irina Baianț (Christine Daaé), Andrei Lazăr (Monsieur Gilles André), Valentino Tiron (Monsieur Firmin).

Spectacolul „Fantoma de la Operă” va fi prezentat în România la sfârșitul acestui an, premiera națională a producției – care are loc în data de 12 decembrie - marcând un moment extrem de important pentru existența Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” și anume inaugurarea noului sediu al instituției, situat în apropierea Bibliotecii Naționale. Astfel, pentru prima dată după aproape trei decenii, teatrul va beneficia de un spațiu propriu de desfășurare a activității, modern și adaptat specificului evenimentelor pe care le va găzdui.

Celebrul musical “Fantoma de la Operă” va fi pus în scenă de Stephen Barlow, unul dintre cei mai apreciaţi regizori contemporani, cu o carieră desfăşurată în cele mai importante instituţii muzicale din lume, printre care Metropolitan Opera House - New York, Royal Opera House, Covent Garden - Londra, San Francisco Opera, Opera Monte Carlo, Royal National Theatre – Londra, Mariinsky Theatre - Sankt Petersburg.

Musicalul „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber este una dintre cele mai de succes producţii muzicale din toate timpurile. Cu un număr total de peste 130 de milioane de spectatori şi încasări de peste 5.6 miliarde de dolari (mai mari chiar decât ale celebrelor filme hollywoodiene „Titanic”, „ET” și „Star Wars”), „Fantoma de la Operă” este cea mai longevivă producţie de pe Broadway, depăşind recordul de 7.486 de reprezentaţii stabilit de musicalul „Cats”.

Așteptarea a luat sfârșit! Horia Brenciu și Delia au lansat ”Inima nu vrea” VEZI ACUM VIDEOCLIPUL... Surpriză de proporţii la X Factor! Oana Zăvoranu, printre concurenţi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x