Antena Căutare

Klyde, fost concurent la X Factor, succes cu piesa "Chemistry"! Clipul a ajuns pe locul al treilea pe YouTube: ”Mă pregătesc pentru un concert în străinătate”

Klyde s-a făcut remarcat odată cu participarea la show-ul X Factor, acolo unde a impresionat publicul prin prezența scenică și interpretarea sa.

Klyde s-a făcut remarcat odată cu participarea la show-ul X Factor, acolo unde a impresionat publicul prin prezența scenică și interpretarea să.

De curând, Klyde a scos şi o piesă care face senzaţie printre internauţi. Postat pe Youtube pe data de 10 aprilie, videoclipul ”Chemistry” a adunat deja peste 1.000.000 de vizualizări.

Iată-l pe Claudiu Nergheş la X Factor sezonul al treilea:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alex Florea, internat la spital după prima repetiţie de la Eurovision! Fostul concurent de la X Factor a căzut de pe tun... Succes uriaş! Delia şi Macanache au dat tot din casă despre colaborarea pentru piesa "Rămâi cu bine": "Tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x