Antena Căutare

Olguța nu mai are stare! Ce mesaj haios i-a trimis concurenta de la "X Factor" lui Emilian Nechifor: "Mie îmi place zacusca..."

Olga Verbițchi este una dintre cele mai apreciate prezențe din competiția "X Factor" şi una dintre cele mai energice persoane pe care le-am văzut vreodată. Deşi, la prima vedere, nu pare, Pitica este mereu pusă pe glume şi parcă nu oboseşte niciodată.

Olga Verbițchi este una dintre cele mai apreciate prezențe din competiția "X Factor" şi una dintre cele mai energice persoane pe care le-am văzut vreodată. Deşi, la prima vedere, nu pare, Pitica este mereu pusă pe glume şi parcă nu oboseşte niciodată.

Şi, pentru că a mai scăpat din emoţiile Galei Live de vineri, se pregăteşte pentru următoarea etapă, însă nu uită să mai facă şi o pauză, pentru puţin amuzament.

Aceasta a postat o imagine amuzantă, pe Facebook, în care l-a etichetat pe Emilian, dar şi pe restul colegilor:

"Îți place pâinea?", a fost mesajul transmis de concurentă.

Atât pe Olga verbitchi, cât şi pe ceilalţi concurenţi, îi puteţi urmări vinerea aceasta, în cea de-a doua Gală Live X Factor, de la 20:30.

"Croitorașul cel vopsit". Carla's Dreams, designer de ocazie! "Dacă te pricepi și la hainele astea, de ce... "X Factor" cu emoție! "Mulțumesc, iubită mamă", momentul Deliei vs. Raul Eregep. Cele două mămici au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x