Antena Căutare

Pachețele și mere, în loc de dulciuri și jucării! Copilăria Ștefaniei Porceanu, subiect de film: ”Moartea bunicului m-a dat peste cap”

Ștefania Porceanu, tânăra care a emoționat o țară întreagă la X Factor cu vocea și povestea sa de viață, a povestit, în exclusivitate pentru Antena Stars, momentele extrem de grele prin care a trecut în copilărie

Ștefania Porceanu, tânăra care a emoționat o țară întreagă la X Factor cu vocea și povestea sa de viață, a povestit, în exclusivitate pentru Antena Stars, momentele extrem de grele prin care a trecut în copilărie.

N-a știut ce-s alea păpușile, s-a jucat rar și a preferat să uite de faptul că părinții au abandonat-o mergând la biserică și cântând. ”Bunicul meu era șeful casei și mă iubea extrem de mult. Nu exista zi fără să-mi cumpere ceva, din puținul lui, doar să mă vadă pe mine fericită. Am fost distrusă când a murit, parcă am simțit că totul se termină”, spune Ștefania despre cel mai greu moment din viața sa.

BISERICA UNDE ȘTEFANIA A CÂNTAT PENTRU PRIMA DATĂ

Delia Matache, adevărul despre planul de a deveni mamă! Cele mai sincere declaraţii: "Pur și simplu nu știu să...&q... Aplicația X Factor România, cea mai descărcată și utlizată în primele trei zile de la lansare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x