Căutare Live

"Sper că nu se înregistrează ce vorbim acum. Am venit la plesneală". Marilena Botiș, concurenta care i-a luat prin surprindere pe cei patru jurați: "Ai bărbat fidel, ți-ai tras cățel, nu mă interesează, asta nu vibrează. I don't care, frate"

Marilena Botiș a riscat totul si, la 41 de ani, actrita din Mioveni a venit o interpretare în stil hip-hop a piesei ”Mon mec a moi” a Patriciei Kaas. 

Marilena Botiș a riscat totul si, la 41 de ani, actrița din Mioveni a venit cu o interpretare în stil hip-hop a piesei ”Mon mec a moi” a Patriciei Kaas.

"Am venit mai mult plesneală, că în facultate am transformat o piesă a Patriciei Kass, ”Mon mec a moi”, și făceam un fel de hip-hop și una dintre colege a avut o remarcă foarte faină. Sunt foarte impulsivă. Astăzi m-am certat cu soră-mea", povestește Marilena.

Apariția e mișto, dar cred că nu știi ce vrei. Mi-a plăcut apariția ta, dar după ce ai cântat nu mi-a mai plăcut. Să nu te superi pe mine!”, i-a spus Ștefan Bănică jr.

Costina Crăciun, prima concurentă de la X Factor care l-a făcut pe Carla's Dreams să meargă pe scenă și să se pozeze ală... "Am un prieten pe care-l cheamă "Cinci lei" și unul "Doi bani". Lilian Dobândă a urcat pe scena...
Ultimele știri