Antena Căutare

Ștefan Bănică, impresionat de un adolescent pe scena X Factor: ”Așa eram și eu în momentele în care nu eram presat și stresat de personalitatea lui taică-miu”

Cea de-a șasea ediție X Factor, difuzată aseară, de la ora 20.00, la Antena 1, a fost una plină de surprize. Jurații, dar și telespectatorii au avut parte de o mulțime de momente neprevăzute și au descoperit talente absolut neașteptate.

Cea de-a șasea ediție X Factor, difuzată aseară, de la ora 20.00, la Antena 1, a fost una plină de surprize. Jurații, dar și telespectatorii au avut parte de o mulțime de momente neprevăzute și au descoperit talente absolut neașteptate.

Marți seara, pe scena X Factor a urcat o adolescentă de numai 14 ani, Roxana Crețu, care a surprins pe toată lumea atât datorită maturității sale, dar și a senzualității cu care interpretează piesa „Creep” a celor de Radiohead.

”Oamenii sunt adesea surprinși de vârsta mea, știu că par mult mai matură. Nu este prima dată când mi se spune asta”, mărturisește Roxana Crețu.

”Doamne, cum este generația asta nouă! Mă sperie! De unde atâta senzualitate? Mă gândesc, ce știam eu la 14 ani? E o chestie de atitudine. Marilyn Monroe era copil pe lângă ea. Cumva, parcă nici acum, la 36, nu pot să fiu chiar atât de senzuală”, declară profund impresionată Delia, care îi dă tinerei un Da, la fel cum au făcut și ceilalți trei jurați.

Valentin Paraschiv are 18 ani, a venit din Galați și spune că muzica este visul lui, chiar dacă tatăl său nu are încredere în talentul său. Dorința tânărului este să-i demonstreze tatălui că este foarte bun.

”M-ai atins cu această problemă tată-fiu. Și eu am un băiat de 16 ani care vrea să meargă pe același drum ca și mine. Vă spun domnule că acest băiat al dvs. merită să-i acordați încredere. Eu cred că el vă are ca model. Am aceeași problemă, sunt un timp exigent cu fiul meu, îmi doresc tot ce e mai bine pentru el. Dar puteți să fiți mândru de el, cu sau fără X Factor”, spune Ștefan Bănică.

Deși încurajările pentru Valentin au venit din partea tuturor juraților, doar doi dintre ei au dat DA și doi NU.

O altă concurentă pe care telespectatorii au văzut-o aseară la Antena 1 este Francesca Tuzzolino. Ea s-a născut în Italia, dar locuiește de cinci ani în România, cu mama și sora sa mai mică. Spune despre mama ei că este foarte critică în ceea ce o privește, dar este, în același timp conștientă, că se comportă așa pentru că îi vrea binele.

După ce a terminat de cântat într-un mod dumnezeiesc una dintre cele mai cunoscute piese ale aristei Adele, Francesca a izbucnit în lacrimi de emoție. Cel care a venit primul s-o încurajeze și să o consoleze a fost Mihai Bendeac. Impresionat de talentul și emoția ei, Ștefan Bănică a îmbrățișat-o și el, la rândul lui, mărturisindu-i că ar veni oricând la un concert de-al ei.

Francesca reușește să impresioneze atât publicul, cât și pe jurați și obține patru de DA.

Leonard Pârvu a venit din Plopeni, județul Prahova, și spune că pentru el prezența la X Factor este un pas foarte important.

”Am venit aici ca să transmit un mesaj. Am venit cu o piesă compusă de mine despre copiii cu dizabilități. Sora mea este unul dintre ei”, mărturisește Leonard.

După ce îi aude piesa, Horia Brenciu este atât de impresionat încât îl roagă să mai cânte încă o dată unul dintre versuri: ”Eu am o singură rugăminte la tine și vreau să mai aud încă o dată acel vers, care mie mi se pare cel mai frumos auzit vreodată pe scena X Factor. Te rog să repeți versul cu picioarele goale.”

Așadar, Leonard îi îndeplinește dorința și repetă: ”Pentru un om cu picioarele goale fericirea este o pereche de sandale, iar pentru cel olog, se știe, să meargă și desculț ar fi o bucurie!”

Horia Brenciu consideră că Leonard a avut un moment de geniu în momentul în care a scris piesa, care lui personal i-a trezit amintiri: ”A atras atenția asupra unui lucru prin care am trecut și eu în familia mea. El a fost un fel de ‘băi, stați că mai avem și noi probleme. Mai uitați-vă din când în când și către noi!’”

Pentru talentul său, dar și pentru emoțiile transmise Leonard primește 4 de DA.

Lorena și Larisa sunt două dintre concurentele care pășesc pe scena X Factor, în cea de-a șasea ediție a show-ului, difuzată marți seara, de la ora 20.00, la Antena 1. Cele două sunt surori și sunt convinse că trofeele pe care le dețin sunt dovada clară a talentului lor.

Lorena și Larisa mărturisesc că au o relație foarte bună și s-au gândit să-și formeze o trupă împreună, însă nu s-au gândit încă și la un nume pentru formația lor. Așadar, în momentul în care au fost întrebate de jurați despre denumirea grupului lor, ele nu au știu ce să răspundă. Din acest motiv, Horia Brenciu a ținut cu tot dinadinsul să afle numele lor de familie și care este motivul pentru care ezită să-l spună.

”Ne cheamă Găinușe, dar nu este un nume pe să vrem să-l folosim ca denumire a formației noastre”, spun cele două, fapt ce i-a determinat pe jurați să le explice că greșesc.

”Vă e rușine cu numele vostru? Dar tatăl vostru ce spune? În seara asta, pentru noi, veți fi fetele Găinușe. Doamnelor și domnilor, aplauze pentru Găinușele”, spune Horia Brenciu.

Marian Tănase s-a prezentat ca fiind fiul Mariei Tănase, iar Mihai Bendeac a fost pur și simplu șocat. ”Ce vreți, așa o cheamă pe mama”, spune concurentul, dezvăluind astfel că este o simplă coincidență.

Pentru că jurații au fost încântați de energia bărbatului, ei i-au dat șase de da, Horia Brenciu și Carla’s Dreams oferindu- i, în glumă, câte doi de DA.

Horia Brenciu i-a dat lecții de dans lui Vlad Drăgulin, pe scena „X Factor”: „Uită-te aici și învață”. Ce a spus Delia d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x