Antena Căutare

Ştefan Rusu visează că e Pavarotti de România! "O sole mio" sau cum să "ucizi" una dintre cele mai cunoscute piese din lume

Ştefan Rusu este exemplul perfect că X Factor nu e pentru oricine. Chiar dacă şi-a dorit mult să demonstreze că are talent, rezultatul a fost dezastruos.

Ştefan Rusu este exemplul perfect că X Factor nu e pentru oricine. Chiar dacă şi-a dorit mult să demonstreze că are talent, rezultatul a fost dezastruos.

"Vreau să devin un Pavarotti al României. De ce să aibă doar italienii? Putem să avem şi noi", spune Ştefan de la bun început. Iubeşte muzica simfonică şi adoarme cu ea în urechi. O singură problemă are! Iubita sa e în cealaltă tabără, adică ascultă manele, aşa că nu l-a mai suportat şi i-a spus "adio". Brusc, pe neaşteptate. Nepotrivire de caracter.

Îmbrăcat elegant, la costum cu dungă, Ştefan dă drumul la spectacol. "O sole mio" răsună în boxe, dar într-o variantă pe care nu am mai auzit-o până acum. S-a străduit, s-a concentrat, însă vocea sa a luat-o pe câmpii rău de tot.

"Gluma e glumă, dragostea e dragoste, dar cu muzica nu ai nicio treabă", a fost concluzia lui Ştefan Bănică. Ei bine, nu mai e nevoie de alte comentarii... 2 de NU şi 1 DA de încurajare!

A predat ștafeta muzicii! Beatrice Andrei lasă atletismul și medaliile pentru trei de DA pe scena X Factor!... Scufița roșie din Salonta i-a făcut concurență Deliei! Narcisa Badea și-a pus tot sufletul în “Inimi desenate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x