Antena Căutare

X Factor 2021. Cine sunt concurenții care merg în Finală

Jurații si-au ales finaliștii x Factor 2021. Delia, Loredana, Ștefan Banică și Florin Ristei au fost puși în situația de a alege între 2 concurenți/grupuri, pentru a merge în finala sezonului 10 X Factor.

Jurații Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei, pe scena X Factor 2021 Galerie
Jurații Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales finaliștii sezonului 10 X Factor 2021 | Antena 1

Jurații Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei au votat, selectat și eliminat o mulțime de concurenți de-a lungul sezonului 10 X Factor. În Finala X Factor 2021, care are loc pe data de 23 decembrie merg doar 4 concurenți / grup din fiecare categorie.

Delia are categoria grupurilor, Ștefan Bănică are categoria băieților de sub 24 de ani, Florin Ristei are categoria fetelor de sub 24 de ani, iar Loredana are categoria mixtă.

În ultima înfruntare înainte de finală, Delia a avut de ales între grupurile The Jazzy Jo Experience și Omajii, Ștefan Bănică între tinerii Ionuț Hanțig și Andrei Duțu, Florin Ristei între concurentele Betty Iordăchescu și Bryana Holingher, iar Loredana între Nick Casciaro și Ștefan J. Doyle.

Delia a creat grupul Jomajii pentru finala X Factor 2021

Cei care au deschis seara ultimei înfruntări înainte de finala X Factor 2021 au fost grupurile Deliei. Mai întâi, The Jazzy Jo Experience și Omajii au avut parte de un duel, când au cântat mash-up Kanye West și Jamie Foxx - Golddigger, Genesis - I Can't Dance și versuri proprii. Cele două grupuri au creat un show senzațional pe scena X Factor 2021, iar mentorul Delia a mărturisit că este încântată de cât de bine le sună vocile împreună.

Ulterior, grupul The Jazzy Jo Experience a interpretat Medley Queen - Bohemian Rhapsody, Queen - Don't Stop Me Now, iar jurații au avut numai cuvinte de laudă.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. The Jazzy Jo Experience, performanța inedită a piesei „I want love” în etapa de Battles

Apoi a sosit rândul grupului Omajii să-și prezinte momentul. Oma Jali și Majii, membrii grupului Omajii au interpretat Aerosmith - Dream On, Eminem - 8 Mile, Mărie și Mărioară.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Omajii au reinterpretat piesa „Aruncă-mă” a Deliei, în etapa de Battles. Ce le-a spus Loredana

Mentorul a trebuit să ia o decizie în ceea ce privește grupul său finalist.

„Eu sunt din Franța cu origini africane, el este român. Suntem dovada că muzica unește”, a spus Oma Jali, deteminând-o pe Delia să aibă o „idee genială”.

Astfel Delia a decis să combine cele două grupuri și să facă un grup finalist numit Jomajii.

„În momentul ăsta putem avea un grup format din toți cei de pe scenă. Nu pleacă nimeni acasă în seara asta. Ce ziceți de asta? Mi se pare că avem șanse mai multe”, a spus Delia.

„Cred că punctam în momentul ăsta o situație unică și nemaiîntamplată”, a subliniat prezentatorul Dani Oțil.

Astfel grupul finalist al Deliei la X Factor 2021 se numește Jomajii, pentru că cele două gruprui au acceptat cu bucurie alăturarea.

Finalistul lui Ștefan Bănică la X Factor 2021 este Andrei Duțu

După Delia, a venit rândul lui Ștefan Bănică să-și aleagă finalistul. Mai întâi, Ionuț Hanțig și Andrei Duțu „s-au duelat” cu piesa „Would I Lie To You”, apoi au cântat individual.

Ambii concurenți au dat dovadă de talent și ambiție în ultima înfruntare înainte de Finala X Factor 2021.

Primul care și-a prezentat momentul solo a fost Ionuț Hanțig. Tânărul a cântat piesa Maramu' de la Dirty Shirt.

Apoi, a venit rândul lui Andrei Duțu să-și prezinte momentul. Acesta a cântat piesa „Little Bit of Love”.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Andrei Duțu îl ridică în picioare pe Ștefan Bănică după interpretarea piesei „Make you feel my love”

Când a venit rândul exprimării deciziei în privința alegerii finalistului, Ștefan Bănică a precizat că momentul lui Ionuț Hanțig a fost excepțional, însă are încredere în Andrei Duțu că poate fi mai versatil.

„Domnilor, părerea a fost de partea mea! Am să merg mai departe cu cel care îmi conferă încrederea că poate acoperi o zonă mai largă”, a spus Ștefan Bănică, alegându-l pe Andrei Duțu ca finalist al categoriei sale.

Astfel, Andrei Duțu îl va reprezenta pe Ștefan Bănică în Finala X Factor 2021.

Nick Casciaro merge în Finala X Factor 2021, din categoria Loredanei

Loredana a avut de ales între Nick Casciaro și Ștefan J Doyle. Iar decizia a fost foarte dificilă. Mai întâi, Nick Casciaro și Ștefan J Doyle „s-au duelat” pe versurile melodiei „Sanie cu zurgălăi”, iar Loredana a cântat o parte a piesei alături de ei. După momentul senzațional, fiecare și-a prezentat momentul solo.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Nick Casciaro a emoționat o sală întreagă cu piesa „Unchained melody”, în etapa de Battles

Mai întâi J. Doyle a interpretat piesa „It's A Sin”, apoi Nick Casciaro a cântat „Hallelujah”.

E foarte greu să spun cine și cum și de ce. Sunt amândoi artiști incredibili. Un artist trebuie să te inspire, să te facă să visezi, o voce trebuie să te ducă departe de realitate. Voi amândoi aveți acest har. Nu e corect ca doar unul să meargă mai departe, dar… cea mai grea decizie de până acum și cea mai nedreaptă… În această seară voi alege să merg mai departe cu Nick Casciaro”, a spus Loredana cu lacrimi în ochi.

Bryana Holingher este finalista categoriei lui Florin Ristei, la X Factor 2021

Cel de-al treilea mentor care și-a ales finalistul a fost Florin Ristei. Juratul a avut de ales între Betty Iordăchescu și Bryana Holingher. Cele două tinere de 15, respectiv 14 ani au urcat pe scenă, în utlima înfruntare înainte de marea Finală X Factor 2021 și „s-au duelat” cu piesa „good 4 u”.

Apoi, Bryana Holingher și-a prezentat momentul solo, o interpretare formidabilă a piesei „Ain’t No Other Man”. Ulterior, Betty Iordăchescu a cântat piesa „Call me”.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Bryana Holingher, interpretarea de senzație a piesei „Sorry not sorry” din etapa de Battles

Florin Ristei n-a stat mult pe gânduri înainte să decidă cine merge mai departe în Finala X Factor 2021. Juratul a decis să meargă mai departe alături de Bryana Holingher.

„Îmi pun speranțele că o să fac o figură la fel de frumoasă ca anul trecut și pentru X Factor sezonul 10, 2021 o să merg mai departe cu Bryana”, a spus Florin Ristei.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 17 decembrie. Omajii, show uimitor. Cum au cântat cei doi melodia „Mărie și Mărioară”: „Ați fost fantasti... Finaliști X Factor 2021. Jomajii, grupul uimitor format de Delia pe scenă. Vezi momentele care i-au adus pe toți în mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x