XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Imagini de senzaţie de la noul clip al DELIEI: O nuntă la cort, un sat sărac din România şi un nou hit. "Despablito" se anunţă DEMENŢIAL!

 
+7 click pentru
galerie


Că Delia este o artistă cameleonică nu mai este de mult timp o noutate, dar de data asta jurata de la X Factor pare să se fi întrecut pe sine. Imaginile de la filmările noului clip sunt de-a dreptul senzaţionale şi pliiiiine de culoare!

Delia și-a pus fanii pe jar cu câteva fotografii pe care le-a postat pe Instagram. Printre hashtag-urile pe care le-a folosit, se numără: #trabajo #despablito #nuevo #hermano #micorazon. 

Dacă e să ne luăm după imagini, pare a fi o nuntă într-un cort, undeva într-un sat sărac din România. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe