Antena Căutare

Radu, fiul lui Ștefan Bănică, primii fiori ai iubirii de liceu? Prietenii adolescentului: „Da,chiar e superbă domnișoara!”

Radu Ștefan Bănică, fiul juratului „X Factor”, Ștefan Bănică, este un licean chipeș, talentat și... îndrăgostit cum numai  la 17 ani este posibil! Ștefănel e pasionat de teatru, de muzică, sport,  dar și de o domnișoară.

Radu Ștefan Bănică, fiul juratului „X Factor”, Ștefan Bănică, este un licean chipeș, talentat și... îndrăgostit cum numai la 17 ani este posibil! Ștefănel e pasionat de teatru, de muzică, sport, dar și de o domnișoară.

Pe o rețea de socializare, Tudor Ștefan și-a rugat prietenii să o voteze Miss Popularitate pe Alisa, o liceană superbă, care e preferata adolescentului. „Da,chiar e superbă domnișoara!”, i-au transmis prietenii virtuali juratului „X Factor”.

Fetele au dat LIKE, deși e lesne de înțeles, că regretele nu au fost puține.

Tânărul este copia fidelă a tatălui, putând oricând să joace într-un remake a celebrului film „Liceeni”. Spre deosebire de tatăl său, Radu Ștefan a moștenit ochii azurii ai bunicii paterne, Sanda Vlad-Liteanu. Ștefan Bănică cel mic este fiul din prima căsătorie a artistului, acesta având și o fiică, Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin.

Carla's Dreams și Olga Verbițchi, o imagine cât 100 de cuvinte. Cei doi și-au luat fanii prin surprindere cu ultima foto... Încredere totală, înainte de începerea noului sezon X Factor. Jurații X Factor și-au lăsat melodiile pe... vocile elevil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x