XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Un ZAYN cum nu ai mai auzit: sensibil, cald şi o chitară la purtător. Fostul concurent de la "X Factor" pregăteşte fanilor cea mai mare surpriză. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!

 

În 2010, un puşti de 17 ani păşea cu emoţii mari şi speranţe pe măsură pe marea scena X Factor UK. Încă de la primele sunete, însă, a reuşit să îi cucerească pe juraţi care au hotărât că se potriveşte mănuşă cu alţi patru concurenţi, luând astfel naştere trupa-fenomen "One Direction"

După câţiva ani de succes incredibil, trupa s-a destrămat iar băieţii au luat-o pe drumuri separate. De departe, cel mai îndrăgit dintre membri a rămas Zayn Malik, care se poate mândri milioane de admiratoare înfocate. 

După succesul culminant pe care l-a avut piesa “Dusk Till Dawn”, Zayn revine în forță și se pregătește să lanseze o melodie nouă. A cântat câteva acorduri pentru fanii lui de pe Instagram, iar internetul a luat-o razna.


 

jammin

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe