Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Adela

Un ZAYN cum nu ai mai auzit: sensibil, cald şi o chitară la purtător. Fostul concurent de la "X Factor" pregăteşte fanilor cea mai mare surpriză. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!

În 2010, un puşti de 17 ani păşea cu emoţii mari şi speranţe pe măsură pe marea scena X Factor UK. Încă de la primele sunete, însă, a reuşit să îi cucerească pe juraţi care au hotărât că se potriveşte mănuşă cu alţi patru concurenţi, luând astfel naştere trupa-fenomen "One Direction"

În 2010, un puşti de 17 ani păşea cu emoţii mari şi speranţe pe măsură pe marea scena X Factor UK. Încă de la primele sunete, însă, a reuşit să îi cucerească pe juraţi care au hotărât că se potriveşte mănuşă cu alţi patru concurenţi, luând astfel naştere trupa-fenomen "One Direction"

După câţiva ani de succes incredibil, trupa s-a destrămat iar băieţii au luat-o pe drumuri separate. De departe, cel mai îndrăgit dintre membri a rămas Zayn Malik, care se poate mândri milioane de admiratoare înfocate.

După succesul culminant pe care l-a avut piesa “Dusk Till Dawn”, Zayn revine în forță și se pregătește să lanseze o melodie nouă. A cântat câteva acorduri pentru fanii lui de pe Instagram, iar internetul a luat-o razna.


jammin

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Video