Antena Căutare

Criss și Vlad lansează “Adela - Tot ce nu se vede”, episodul 23. Elena Mogîldea răspunde la întrebări incomode! Hai să vezi!

Criss și Vlad continuă seria “Adela - Tot ce nu se vede” cu un nou episod din culisele serialului.

Criss și Vlad lansează “Adela - Tot ce nu se vede”, episodul 23. Elena Mogîldea răspunde la întrebări incomode! Hai să vezi!
Criss și Vlad lansează “Adela - Tot ce nu se vede”, episodul 23. Elena Mogîldea răspunde la întrebări incomode! Hai să vezi!

Elena Mogîldea, actrița care interpretează rolul Gia în Adela, a fost surprinsă pe platourile de filmare de către Cristina Ciobănașu, care a provocat-o să joace împreună două jocuri neobișnuite și amuzante și i-a adresat și câteva întrebări incomode.

”Care este ultima minciună pe care ai spus-o?”, ”Care este cel mai ciudat zvon care a circulat despre tine?”, ”Cu ce actor celebru ți-ai dori să filmezi o scenă de dragoste?” sunt o parte dintre întrebările incomode la care Elena Mogîldea a răspuns în acest episod, însă nici Criss nu a scăpat de ele! Hai să afli ce au răspuns cele două actrițe!

Citește și: Episodul 21 din seria ”Adela - Tot ce nu se vede”. Oana Moșneagu și Toto Dumitrescu dau testul atenției la detalii din serial!

Primul joc are un regulament simplu

Primul joc are un regulament simplu: unul dintre participanți trebuie să provoace sunete cu obiecte care se regăsesc pe masă, iar celălalt trebuie să imite cu vocea sunetele produse de obiecte. Hai să descoperi cum s-au distrat Criss și Elena cu această provocare!

Citește și: Hai să vezi episodul 20 din seria ”Adela – Tot ce nu se vede”! Gina din serialul Adela a murit, iar Maria Buză dă din casă!

Cele două actrițe din Adela au jucat și Doodle, un joc cunoscut în mediul online. Criss și Elena au extras pe rând bilețele pe care erau scrise diverse obiecte, urmând să le deseneze cu mâna stangă, iar cealaltă să le ghicească. Hai să descoperi cât de “stângace” au fost!

Criss și Vlad lansează “Adela - Tot ce nu se vede”, episodul 22. Alecsandru Dunaev are parte de provocări neobișnuite!

Alecsandru Dunaev a fost surprins pe platourile de filmare de către Vlad Gherman, care l-a provocat să joace împreună două jocuri neobișnuite și amuzante.

VIDEO

Primul joc are un regulament simplu: unul trebuie să provoace sunete cu obiecte care se regăsesc pe masă, iar celălalt trebuie să imite cu vocea sunetele produse de obiecte. Hai să descoperi cum s-au distrat Vlad și Alecsandru cu această provocare și ce “incident” s-a produs în timpul jocului!

Citește și: Toto Dumitrescu dă din casă! Hai să vezi ”Adela – Tot ce nu se vede”, episodul 19!

Cei doi actori din Adela au jucat și Doodle, un joc cunoscut în mediul online. Alecsandru și Vlad au extras pe rând bilețele pe care erau scrise diverse obiecte, urmând să le deseneze cu mâna stangă, iar celalalt să le ghicească. Hai să descoperi cât de “stângaci” au fost!
Vezi episodul 22 din seria “Adela - Tot ce nu se vede” și distrează-te alături de Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev pe platourile de filmare ale serialului!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x