Live acumMireasa
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

AjutEu! Două suflete singure pe lume dau o lecţie impresionantă de viaţă. O tânără a devenit mamă şi tată pentru sora mai mare

Când crezi că viaţa îţi dă mai mult decât poţi duce, când simţi că eşti pe marginea prăpastiei şi nimic bun nu ţi se mai întâmplă, găseşti în tine o forţă de care nici nu credeai că eşti capabil. Iar din durere îţi cresc aripi care te vor ajuta să te ridici. Este povestea unei tinere care la nici 18 ani a devenit mamă şi tată pentru sora ei mai mare, grav bolnavă.

Ana și Cristina sunt două surori care își petrec aproape fiecare clipă din viață împreună. Cele dăuă au rămas fără părinți și Cristina, sora mai mică, a trebuit să aibă grijă de Ana și e casă.

Ana este sora cea mare, are 35 de ani iar diagnosticul de oligofrenie o ține captivă în lumea copilîriei. Creierul ei este ca al unui copil de cinci ani. Cristina are 25 de ani și este mamă și tată pentru Ana.

De șapte ani sunt singure pe lume, mai întâi s-a stins din viață tatăl, iar apoi și mama după o luptă grea cu cancerul. La nici 18 ani, Cristina s-a trezit brusc într-o situație pentru care nimeni și nimic nu o pregătise.

Cu o forță de care nici ea nu credea că era capabilă, Cristina a decis că trebuie să meargă mai departe de dragul surorii ei bolnave, de dragul mamei care înainte de a pleca și-a pus toată încrederea și speranța în ea.

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.