Antena Căutare

America Express își menține poziția de lider de audiență. Diseară, de la 20:30, Cătălin Scărlătescu apare fără Doina Teodoru

America Express își menține poziția de lider de audiență. Ediția show-ului difuzată marți seara, 21 februarie, la Antena 1, a fost prima preferință a telespectatorilor, care au urmărit cu sufletul la gură cursa pentru imunitate. Diseară, de la 20:30 se va da lupta pentru ultima șansă. Nu rata!

colaj foto america express Galerie
Cătălin Scărlătescu s-a prezentat la careu fără Doina Teodoru. Momentul a creat îngrijorare | Antena 1

Concurenții America Express au preparat în ediția reality show-ului de ieri seară o cafea guatemaleză cu aromă de... imunitate! S-a dat lupta pentru ultima imunitate din Guatemala, cea care i-a purtat prin tot procesul de pregătire a cafelei, pornind de la colectarea boabelor.

Citește și: America Express, 21 februarie 2023. Motivul pentru care două echipe au fost penalizate în cursa pentru imunitate. Ce s-a întâmplat

America Express își menține poziția de lider de audiență. Cătălin Scărlătescu, fără Doina Teodoru. Ce s-a întâmplat

Iar victoria, care a venit și cu bilete de Columbia, a aparținut fraților Gavril, într-o ediție America Express lider de audiență. Ediția din seara aceasta aduce multe surprize: Cătălin Scărlătescu vine la careu fără Doina Teodoru, iar votul rupe alianțele!

Întrecerea de pe Drumul aurului a fost urmărită aseară, în minutul de aur 21:45 de aproape 1,7 milioane de telespectatori. Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28-24:02, ediția America Express de ieri seară a fost prima opțiune a telespectatorilor pe segmentele de public comercial și urban.

Astfel, cel mai dur reality show din România a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 7.5 puncte de rating și o cotă de piață de 24.3%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 6.9 puncte de rating și 18.1% cotă de piață.

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații după ce a revăzut mesajul de la fetițele sale în America Express: „Voiam să plecam acasă”

Emoții mari pentru concurenți în această seară, de la 20:30. O nouă echipă a fost propusă pentru cursa pentru ultima șansă, iar tensiunile se instalează

Ieri seară, două dintre echipele aflate în competiție au avut motive seriose de bucurie: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat jocul pentru amuletă, desfășurat pe spectaculosul lac Atitlan, iar frații Gavril au obținut a doua imunitate, care i-a dus la o cină alături de Andreea Antonescu și Andreea Bălan, deținătoarele primei imunități.

Acestea sunt cele două echipe care au asigurată trecerea în următoarea etapă, cea care îi poartă spre a treia țară de pe Drumul aurului, Columbia.

Pentru restul concurenților, urmează emoții mari la careul din această seară. Una dintre surprizele serii este apariția lui Cătălin Scărlătescu fără Doina Teodoru. Iar motivul a creat îngrijorare: „Am avut o stare de leșin. Nu am mai văzut nimic în fața ochilor, mi s-a tăiat filmul”, a povestit Doina. „Cum am ajuns la Irina, i s-a făcut rău! A avut nevoie de medic și perfuzii. M-a speriat!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, așteptând cu emoții să vadă cum evoluează starea partenerei sale.

Tensiunea va fi resimțită, însă, de toți ceilalți concurenți la careul din această seară, pentru că Irina Fodor dezvăluie echipele ajunse la ea pe ultimele două locuri în cursa precedentă. Dar mai ales pentru că... urmează un vot care va da peste cap multe planuri.

Un vot care rupe alianțe, în urma căruia se alege cea de-a treia echipă care se aliniază la startul cursei pentru ultima șansă. „De ce? Înțeleg, e un concurs, dar noi am vorbit o treabă, am stabilit că avem o înțelegere. Nimeni nu se aștepta la asta”, a fost reacția echipei care a obținut majoritatea voturilor, la un careu extrem de tensionat.

Astfel, întrecerea care va urma va fi una aprigă: fie că spală rufe în mod tradițional sau urcă 300 de trepte, fiecare misiune făcută sub amenințarea vulturului roșu devine și mai grea. Care sunt echipele care se vor înfrunta în cursa pentru ultima șansă și ce deznodământ va avea careul final telespectatorii vor descoperi în palpitanta ediție America Express, difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Ce bolid conduce Bie Adam de la America Express. La 25 de ani, tânăra se mândrește cu un autoturism de lux... America Express, 22 februarie 2023. De ce a apărut Cătălin Scărlătescu singur la careu. Ce a pățit Doina Teodoru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x