Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine a ajuns pe primul loc la Irina Fodor. Ce a precizat despre ultima imunitate din Columbia

Rând pe rând, concurenții au ajuns la punctul de întâlnire cu Irina Fodor, după o cursă plină de adrenalină. Cu toate acestea, ea a dezvăluit că alte detalii se vor lua în considerare pentru ultima imunitate din Columbia la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023.

colaj foto irina fodor la america express sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023. Galerie
Ce echipă a ajuns pe primul loc în cursa pentru ultima imunitate din Columbia la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023. Anunțul făcut de Irina Fodor | Antena 1

După un joc de amuletă cu răsturnări de situație și penalizări, echipele rămase în copetiție au pornit într-o cursă contracronometru pentru ultima imunitate din Columbia. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun și au apelat la strategii periculoase pentru a se asigura că ajung la Irina Fodor în timp record. Miza uriașă a celui de-al doilea bilet spre Ecuador a apăsat greu pe umerii tuturor și i-a făcut pe unii dintre ei să ia decizii surprinzătoare.

Cu toate acestea, numai o singură echipă poate obține avantajul uriaș și are șansa de a se odihni la hotel, alături de Giulia și Vlad Huidu - echipa care are asigurat locul în etapa următoare de pe Drumul Aurului.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Ce echipă a ajuns pe primul loc în cursa pentru ultima imunitate din Columbia la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023. Anunțul făcut de Irina Fodor

Rând pe rând, echipele au început să sosească la punctul de intâlnire cu Irina Fodor, unde se acordă ultima imunitate din Columbia. Odată ajunși, aceasta le-a cerut să îi prezinte obiectele de culoare albă pe care le-au adunat pe traseu, extrem de importante în economia competiției.

Cătălin și Romică Țociu au ajuns pe primul loc la destinație, însă clasamentul se poate schimba în funcție de numărul de obiecte.

„Ne-am adus aminte că am mai pierdut o imunitate la cinci minute, pentru că au fost câte cinci minute penalizare pentru fiecare obiect pe care nu-l aveai”, a declarat actorul.

De asemenea, acesta a făcut mărturisiri emoționante în fața pupitrului. „N-am crezut niciodată că la vârsta mea o să mai am puterea de a face lucrurile astea care sunt aproape de imposibil”, a dezvăluit Romică Țociu la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023.

Citește și: Cine e și cum arată fiica lui Romică Țociu de la America Express sezonul 6. Daria este sora mai mică a lui Cătălin Țociu

El s-a declarat extrem de mândru de fiul lui, Cătălin. „Îl iubesc. Nu l-am văzut niciodată să își dorească atât de mult să intrăm într-o cursă contracronometru, în care nu mai știi unde e inima, unde e ficatul”, a mai adăugat actorul, cu lacrimi în ochi și un nod în gât.

Ulterior, Irina Fodor le-a dat vestea pe care o așteptau și anume că sunt primii care au ajuns la ea. Cu toate acestea, le-a reamintit că acest lucru nu înseamnă neapărat că au câștigat imunitatea, respectiv biletul spre Ecuador.

Iulia Albu, declarație surprinzătorare despre relația cu Mike, dinainte de America Express. Ce a recunoscut vedeta

Declarații surprinzătoare a făcut și Iulia Albu după cursa pentru ultima imunitate din Columbia la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023. Vedeta a dezvăluit că ea și Mike au fost la un pas de despărțire înainte de a pleca în aventura vieții lor.

Întrebați de către Irina Fodor ce înseamnă reality show-ul pentru ei, Iulia a răspuns: „Considerând că noi înainte să venim în America Express era să ne despărțim - adică pe bune cu d-astea rele: „Plec!”, „Nu mai îmi trebuie”, „Du-te”, a fost foarte urât - a funcționat ca terapie de cuplu”.

„Scote ce e mai bun și ce e mai rău din noi. Asta ne provoacă foarte mult ca echipă. Doi oameni care se iubesc și locuiesc împreună de atâția ani, dar nu s-au văzut în anumite situații”, a mai adăugat.

„Încerc să fiu mai îngăduitor cu ea, ea încearcă să mă pună la punct cât mai repede”, a completat și Mike, la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023.

Citește și: Mesajul lui Mike de la America Express după ce a fost criticat pentru ieșirile față de iubita Iulia Albu. Ce a transmis

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Iulia Albu, speriată de gestul unei echipe adverse: „Puteam să murim toți”. Ce s-a întâmplat... America Express, sezonul 6. Echipele au primit un mesaj care a schimbat cursul serii. Ce a anunțat Irina Fodor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x