Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Iulia Albu, speriată de gestul unei echipe adverse: „Puteam să murim toți”. Ce s-a întâmplat pe șosea

După ce au trecut printr-o serie de probe marcate de albul specific de Popayán, echipele au pornit, în grabă, spre punctul de întâlnire cu Irina Fodor. Pe traseu, toți au fost blocați într-un ambuteiaj și au recurs la gesturi extreme la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023

colaj foto iulia albu si mike la america express 7 noiembrie 2023 Galerie
Echipele, depășiri periculoase, în cursa pentru imunitatea mică. Ce a speriat-o pe Iulia Albu la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023 | Antena 1

Cele 8 echipe rămase în joc au pornit către punctul de întâlnire cu Irina Fodor. Toți concurenți au dat tot ce au avut mai bun în speranța că li se vor alătura Giulei și lui Vlad Huidu și vor avea biletul asigurat către Ecuador - următoarea țară de pe Drumul Aurului. Miza uriașă și-a spus cuvântul și în ultima „cursă de mașini” din Columbia, iar unii concurenții au recurs la gesturi neașteptate pentru a obține imunitatea mică.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, sezonul 6. Ionuț Rusu și George Tănase, asaltați de senioare în Biserică. Ce a urmat: „Dormim cu ea în pat”

Echipele, depășiri periculoase, în cursa pentru imunitatea mică la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023. Ce a speriat-o pe Iulia Albu

Cursa continuă în același ritm trepidant, cu întrecerea pentru cea de-a doua imunitate a etapei a treia. Probele au dezvoltat tema albului specific orașului Popayán și după ce au avut de zugrăvit casele localnicilor, concurenții au pornit să obțină 10 obiecte de aceeași culoare, printre care: săpun, paie, ciocolată, scutec sau aspirină.

În timp ce unele echipe încă sunt în cautarea obiectelor, altele au avut noroc la autostop și au plecat către punctul de întâlnire. Din nefericire, pe drum, concurenții au dat de un mare abuteiaj din cauza unei alunecări de teren, ceea ce pe unii dintre ei i-a făcut să apeleze la gesturi riscate.

Fiind deja în coloana de mașini, Iulia Albu și Mike au fost, la un moment dat, depășiti pe contrasens de frații Eram la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023.

„Mi s-a părut de o imprudență! Ea ar trebui să nu mai facă gesturi de genul acesta pentru că își riscă viața lor. Puteam să murim toți în momentul acela”, a declarat Iulia Albu.

Citește și: America Express, sezonul 6. Irina Fodor a anunțat o probă surprinzătoare. Ce s-a întâmplat cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda

„Nu conducea ea, deci nu este vreo imprudență foarte mare. Iubire, nu știi ce a făcut ea. Poate ea a spus că suntem într-un concurs și omul acela a condus imprudent. Nu ai de unde să știi că i-a zis Alexia”, a completat Mike, la testimonilae.

„I-am văzut și în alte momente în cursă. Știm că sunt puțin grăbiți. Și noi sunte grăbiți, dar...”, a explicat vedeta.

„Iar comentăm?”, a adăugat, scurt, iubitul ei.

Cu toate acestea, la scurt timp și soferița lor a intrat într-o astfel de depășire, iar echipa a câștigat un avans considerabil, în cursa pentru imunitate la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023.

„Aveam pile. Eram cu șefa la drumuri”, a glumit Iulia Albu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din Columbia. Un joker important a adus victoria echi... America Express, sezonul 6. Cine a ajuns pe primul loc la Irina Fodor. Ce a precizat despre ultima imunitate din Columbi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x