Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ionuț Rusu și George Tănase, asaltați de senioare în Biserică. Ce a urmat: „Dormim cu ea în pat”

Ionuț Rusu și George Tănase au fost găzduiți de o bătrânică la America Express, sezonul 6 edița 13 din 6 noiemnrie 2023. Comedianți au reușit să îi primească la finalul slujbei de la Biserică, dar glumele s-au ținut lanț după ce aceasta a acceptat.

America Express, sezonul 6. Ionuț Rusu și George Tănase, asaltați de senioare în Biserică. Ce a urmat: „Dormim cu ea în pat” Galerie
Ionuț Rusu și George Tănase, asaltați de senioare în Biserică. Ce a urmat: „Dormim cu ea în pat” | Antena 1

La finalul unei curse grele care le-a testat limitele turor concurenților, cei mai puțini norocoși au fost nevoiți să își caute cazare. Printre aceștia s-au numărat și Ionuț Rusu și George Tănase care, în disperare de cauză, au intrat în Biserică la America Express, sezonul 6 edița 13 din 6 noiemnrie 2023. Mai mult decât atât, ca să nu îi deranjeze pe credincioși, ei au participat și la slujbă. Un lucru neașteptat s-a întâmplat apoi care i-a luat prin surprindere chiar și pe cei doi comedianți.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă: „Ne-am eliberat de sclavie!”. Ce echipă a pierdut la o distanță mică

Ce s-a întâmplat după ce Ionuț Rusu și George Tănase au ajuns la cazare la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023

Vorba că cei doi caută cazare s-a răspândit repede în lăcașul de cult. Astfel că, la finalul slujbei, Ionuț și George au fost asaltați de mai multe doamne care le-au oferit cazare, dar separat.

„La final de slujbă, s-a făcut un flesh mob de bătrâne care efectiv au venit toate la noi și au început să facă poze cu noi. Ne simțeam într-o emisiune-concurs, trebuia să fim aleși, pentru că toate ne voiau. Jinduiau la aceste două trupuri”, au glumit comedianții la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023.

„Au vrut să ne despartă și atunci ne-am dat noi seama ca s-a înțeles un pic mesajul nostru, că nu vrem să ne despărțim. Eu accept orice formă de pensie în viața mea, dar nu fără Ionuț”, au mai povestit cei doi râzând.

Într-un final, o doamnă s-a oferit să îi găzduiască în casa familei sale. Odată ajunși acolo, însă, au avut parte de o altă surpriză. Ionuț și George au început să își dea hainele jos pentru a se schimba, iar bătrânica „își tot făcea drum” prin cameră.

„Gică, cred că diseară nu dormi singur, nici cu mine. Are o privire foarte pătimașă doamna”, a mai adăugat Ionuț, râzând.

Citește și: Ce meserie a avut Ionuț Rusu înainte de a fi comediant. Nu mulți și l-ar fi imaginat astfel pe concurentul de la America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, descoperire neașteptată la cazare: „Era de securitate nați... Cum arată mama Iulianei Pepene de la America Express sezonul 6. De la ea a moștenit frumusețea prezentatoarea Observator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x