Antena Căutare

Finala America Express, 22 martie 2023. Care sunt cele două echipe care au intrat în Marea Finală. Cine a părăsit competiția

Irina Fodor a anunțat cele două echipe care au intrat în Marea Finală a acestui sezon de America Express. O pereche, însă, a părăsit competiția, iar cuferele obținute i-au adus ghinion, într-un moment atât de important al competiției.

Colaj cu Irina Fodor și concurenții America Express Galerie
Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor juca Finala America Express alături de Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit competiția | Antena 1

Numărătoarea inversă spre ultima eliminare de pe Drumul aurului din America Express a început în ediția 39 a reality show-ului. Irina Fodor a pus în joc cele trei cufere care au avut puterea de a schima soarta unei perechi.

Cele trei echipe rămase în luptă au trecut apoi printr-o cursă aparte, împărțită în trei etape. La finalul fiecăreia, concurenții aflați pe ultimul loc au avut de ales una dintre „cutiile periculoase” în care se putea afla ori o figurină de aur, ori una roșie, care a însemnat eliminare.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 22 martie 2023. Echipa Andre, accidentare în bucătărie. Cum s-a descurcat Scărlătescu la proba de gătit

Care sunt cele două echipe care au intrat în Marea Finală a acestui sezon de America Express. Ele vor lupta pentru premiul cel mare

După mii de kilometri parcurși cu gândul la Cartagena, destinația finală de pe Drumul Aurului, numai 3 perechi au reușit să ajungă aici. Concurenții rămași în „lupta” pentru un loc în Marea Finală au dat tot ce au putut, și-au depășit limitele fizice și psihologice, toate acestea pentru a nu ajunge pe ultimul loc.

Irina Fodor a explicat de la început că, din nefericire, acesată cursă nu va fi pentru ultima șansă, ci pentru eliminare, iar tensiunea și emoțiile au atins cote maxine, în ediția 40. Astfel, aflați la careu, gazda reality show-ului a anunțat ordinea în care echipele au ajuns la ea și echipele finaliste.

Perechea ce nu a fost în posesia niciunei cutii și a intrat, automat în Marea Finală a fost cea compusă din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. „Cred că e o performanță. Mai ales că suntem primele fete în finală, după foarte mulți ani. Credem că finala o să fie super tare”, a declarat Andreea Bălan.

A urmat apoi cel mai tensionat moment din săptămâna mega-finalei America Express. Irina Fodor a deschis, pe rând, cuferele celor două echipe. După ce prima cutie care aparțiea lui Cătălin Scrărlătescu și Doinei Teodoru avea o figurină de aur, și cea a lui Cătălin Bodea și Nelu Cortea a fost tot de aur.

Așadar, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor juca Finala America Express alături de Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

„Gata! Finală! Facem tot traseul! N-am crezut niciodată. Mie mi s-a topit sufletul de bucurie, Te simți mândru”, a fost reacția comedianților când au realizat.

Citește și: Când are loc Finala America Express 2023. Data la care competiția de pe Drumul Aurului își află câștigătorii

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit America Express, înainte de finală, în ediția 40 din 22 martie 2023

În cele trei curse anterioare, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au obținut două cufere, după ce au ajuns pe ultimul loc. Norocul, însă, nu a fost de partea lor, iar una dintre cutii ascundea figurina roșie, care le-a adus eliminarea chiar înainte de Marea Finală America Express.

„Chiar dacă finalul acesta nu e cel mai drăguț, suntem o echipă și la bine și la mai puțin bine”, a mărturisit chef-ul.

La final, după ce a primit vestea eliminării, acesta și-a amintit și de dragul lui coleg Sorin Bontea. „O să mă certe Bontea. O să zică: Bă, eu cu un an mai mare și am câștigat, tu ce ai făcut acolo?”, a mai ținut să specifice acesta.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 22 martie 2023. Irina Fodor, cadou emoționant pentru concurenți. Ce le-a dăruit prezentatoarea... Andreea Bălan, în centrul atenției la spectacolul lui Nelu Cortea. Cum au sărbătorit cei doi intrarea în Marea Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative Joi, 25.07.2024, 09:08
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x