Antena Căutare

Finala America Express, 22 martie 2023. Irina Fodor, cadou emoționant pentru concurenți. Ce le-a dăruit prezentatoarea

Deși erau cu gândul la ultima cutie care poate ascunde eliminarea, concurneții au fost întâmpinați cu un dar de suflet, în ediția 40. Irina Fodor le-a pregătit un cadou care să le amintească de întreaga lor experiență din America Express și emoțiile au ieșit la iveală.

Irina Fodor le-a oferit celor trei echipe un album foto cu poze din misiunile de la America Expess, înainte de finală

Antena 1

America Express este pe ultima sută de metri și doar câțiva kilometri în mai despart pe concurenți de finalul de pe Drumul Aurului. Din 9 echipe care au acceptat provocarea au rămas acum numai 3 perechi, care luptă pentru un loc în Marea Finală. Tensiunea și emoțiile sunt la cote maxime, iar Irina Fodor le-a pregătit o surpriză emoționantă concurenților, în seara în care are loc ultima eliminare și se aleg finaliștii.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Cât valorează marele premiu America Express. Anunțul surprinzător făcut de Irina Fodor

Ce daruri le-a oferit Irina Fodor concurenților în săptămâna mega-finalei America Express, ediția 40 din 22 martie 2023

Târziu în noapte, Irina Fodor i-a așteptat pe concurenți în Cartagena, orașul în care se va desfășura Marea Finală. Prezentatoarea a oferit echipei aflate pe locul trei și ultmul cufăr care poate ascunde eliminare, dar le-a mai pregătit și un cadou cu totul special.

„Am și eu un cadou pentru voi. Am zis să rămâneți cu o amintire palpabilă”, a spus aceasta în timp ce le-a înmânat concurenților, rând pe rând, câte un album cu poze de pe întreg Drumul Aurului.

„Noi nu ne-am văzut din afară, nu știm cum arătăm și să vezi toate momentele alea. Este o amintire pe care o pui la loc de cinste în casă”, a fost reacția lui Bordea și Cortea.

„Nu ne așteptam și când l-am deschis și am văzut pozele cu diferite acțiuni din America Express, din anumite etape, momente pe care poate nu le mai țineam minte, ni s-a părut o veșnicie”, a mărturisit Andreea Bălan.

„Îmi dau lacrimile acum!”, a spus și Scărlătescu, emoționant, atunci când a deschis albumul foto și a văzut imaginile. „Ne-am văzut noi, ne-ați văzut și voi. Un album deschis”, a mai adăugat chef-ul.

După momentul sensibil, Irina a fost nevoită să ofere și utlimul cufăr care le-a revenit lui Scărlătescu și Doinei, acesta fiind al doilea pentru echipa lor.

Citește și: Finala America Express, 22 martie 2023. Ce echipă a primit al doilea cufăr. Irina Fodor a așteptat perechile cu o surpriză

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 22 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a sărutat o localnică. Cu cine s-au pupat fetele de la Andre... Finala America Express, 22 martie 2023. Care sunt cele două echipe care au intrat în Marea Finală. Cine a părăsit compet...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Ultimele știri
x