Antena Căutare

Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Premieră la America Express! Ce decizie uluitoare a luat Irina Fodor

Irina Fodor a luat o decizie neașteptată după ce trei echipe au ajuns aproape simultan la ea în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023. Tenisunea a atins cote maxime și s-a lăsat și cu ciocniri fizice.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Premieră la America Express! | Antena 1

După o prima probă plină de adrenaliză, concurenții nu au avut prea mult timp de zăbovit. În viteză de autostop, echipele au fost nevoite să grăbească ritmul pentru a se califica la jocul de amuletă, sau să își găsească cazare. Cei care participă mai pot obține alte cartonașe Dios, extrem de importante în economia jocului.

Însă, așa cum s-a demonstrat până acum, autostopul în Argentina nu este deloc ușor, iar faptul că s-a înnoptat le-a îngreunat misiunea tuturor. Cei mai norocoși, însă, s-au lovit de un alt impediment. Cu străzile aglomerate, mașinile avansează extrem de greu și nimenu nu poate ști pe ce loc vor ajunge la Irina.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Nutrie, „delicatesa” argentiniană oferită concurenților de Ziua Independenței

Ce decizie uluitoare a luat Irina Fodor după ce trei echipe au ajuns aproape simultan la ea în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023

Dacă prima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost cea formată din Alexia și Aris Eram, haosul s-a dezlănțuit îmediat. La doar câteva secunde în urma lor au ajuns Laura Giurcanu și Sânziana Negru. „Nu-i mai suport pe Alexia și Aris. Ne intersectăm cu ei doi mereu, la secundă!”, au precizat fetele.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici și s-a lăsat și cu ciocniri fizice. În timp ce Laura și Sânziana se îndreptatu către steag, dintr-o mașină au coborât Romică și Cătălin Țociu. În febra momentului, toți s-au grăbit să îl atingă, iar Cătălin a dărâmat-o pe Sânziana.

„Ai lovit-o!!”, a strigat actorul, în timp ce concurenta era prăbușită pe asfalt.

„Mi-au dărâmat steagul! Eu am zis că o să fie interesant, dar sper că nu s-a rănit nimeni”, a strigat îngrijorată și Irina Fodor care a văzut întreaga scenă de la distanță.

Citește și: Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Sânziana a avut nevoie de intervenția medicilor. Aris și Laura s-au intersectat

Ulterior, prezentatoarea le-a dat vestea la care nu se așteptau. Irina Fodor le-a dezvăluit că, de data aceasta, toate cele trei echipele, care au ajuns la o distanță de 3 secunde una de cealaltă, se califică la jocul de amuletă în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie.

„Pentru că este o premieră la America Express. Nu s-a mai întâmplat să vină trei echipe în aproape în același timp niciodată”, a menționat aceasta. Astfel, echipele calificate la jocul de amuletă au fost Alexia și Aris Eram, Romică și Cătălin Țociu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Pe locul 4 au ajuns Giulia și Vlad Huidu la o distanță de doar două minute față de ultima echipă și de asemenea, aceștia au avut cazarea asigurată.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Irina Fodor a anunțat o probă cu „puternic impact emoțional”. Ce a urmat... Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă. Ce și-au spus Alexia, Laura și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x