Antena

Asia Express, 9 noiembrie 2021. Concurenții au vorbit despre lucrurile josnice pe care le-au făcut. Ce secrete au ieșit la iveală

Cele cinci echipe au vorbit despre cele mai neașteptate lucruri pe care le-au făcut în viața lor, la scurt timp după Jocul de Amuletă. Concurenții au discutat despre "păcatele" lor, iar dezvăluirile au surprins pe toată lumea.

Publicat: Marti, 09 Noiembrie 2021, 21:20 | Actualizat: Miercuri, 10 Noiembrie 2021, 02:03
Galerie de imagini
Cele cinci echipe au vorbit despre cele mai neașteptate lucruri pe care le-au făcut în viața lor, la scurt timp după Jocul de Amuletă.
Antena 1

Irina Fodor le-a pregătit o nouă surpriză celor cinci echipe rămase în competiția de pe Drumul Împăraților. La scurt timp după ce a anunțat câștigătorii celui de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania, prezentatoarea TV le-a cerut concurenților să îi povestească despre cel mai josnic lucru pe care l-au făcut în viața lor.

„În cel mai josnic loc de pe pământ, mă gândeam să vorbim despre acel gen de lucruri pe care le facem uneori în viață, când ne pare rău cât am fost de josnici. Aș vrea să știu care sunt aceste lucruri, atât cât vă permite onestitatea”, a spus prezentatoarea emisiunii.

„Pe mine m-a speriat Irina cu speech-ul ei. Aproape că am început să zic „Tatăl nostru” în gând. (...) De fapt, ne duce ușor cu zăhărelul spre spovedanie”, a dezvăluit Mihai Petre.

Ce lucruri josnice au făcut concurenții de la Asia Express

Cuplurile de vedete au făcut cele mai neașteptate și sincere dezvăluiri despre faptele rușinoase pe care le-au făcut în viață. Cele mai încântate de noua provocare au fost Lidia Buble și Estera, care au făcut și câteva glume.

„Noi suntem obișnuite, oricum acasă la Deva ne spovedeam la tati. Aia era mai greu pentru noi”, a spus artista.

Mihai Petre a fost cel care a dat startul și a povestit despre cel mai rușinos lucru la care a apelat, chiar în copilărie: „Eu mă ofeream la școală să fiu elev de serviciu, făceam pe burete și mă distram cu profesorii care ștergeau tabla. Asta mi-a venit în minte. Mă distram foarte tare când făceam asta. Din generală până în liceu am făcut asta regulat”

Pe aceeași temă

Concurentul s-a gândit foarte bine la fapta sa de atunci și și-a cerut scuze profesorilor săi pe această cale. Elwira a spus că cel mai josnic lucru pe care l-a făcut a fost să mintă, să vorbească urât sau să fure o gumă de șters.

Cosmin Natanticu a dezvăluit că regretă faptul că a făcut „mișto” de un coleg cu probleme de sănătate.

„Josnic să faci glume pe seama unei persoane cu dizabilități. Este cu adevărat josnic”, a spus Mihai Petre.

Recomandari A1

Cuza a vorbit cu tristețe despre cum și-a făcut mama să plângă în ziua în care a absolvit liceul: „Ai mei nu aveau aparat foto și au împrumutat unul de la niște prieteni. Atât de rușine mi-a fost de ceilalți colegi pentru că părinții lor aveau aparte foto performante, încât m-am dus la mama să-i spun că o rog frumos să plece. Mama a plecat plângând de acolo, și acum am lacrimi în ochi”

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică

Concurenții și-au surprins colegii din competiție cu secretele lor, însă cea mai impresionantă poveste a fost cea a Adrianei Trandafir. Concurenta a dezvăluit informații despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

Cu lacrimi în ochi, actrița a surprins pe toată lumea când a mărturisit că de ziua ei a fost în moarte clinică, iar un medic foarte bun a ajutat-o să lupte.

Adriana Trandafir a făcut dezvăluiri cumplite despre momentele grele prin care a trecut: „Într-un an de ziua mea am avut o moarte clinică. (....) M-a declarat moartă, dar au făcut tot posibilul să mă aducă la viață”

Pe aceeași temă

Concurent a spus că i-a făcut o promisiune doctorului care a salvat-o și nu s-a ținut de ea, fiind cel mai rușinos lucru pe care l-a făcut: „Datorită ei sunt mamă. Chiar am simțit că mi s-a luat o piatră de pe inimă. O să repar cumva situația când ajung acasă și am să mă interesez de doamna doctor”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Whatsapp LinkedIn
asia express 2021 asia express sezonul 4 concurenți asia express drumul împăraților irina fodor adriana trandafir moarte clinica
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Oferă 2.500 de lei salariu, bonusuri şi bonuri de masă, dar nu găsesc angajaţi. "Ne confruntăm şi noi cu o criză"
Citește și
Când o vor năși Elwira și Mihai Petre pe Lidia Buble. Ce doi i-au făcut o „promisiune” la Asia...
Eliza Natanticu s-a lăsat fotografiată într-o rochie din latex și extrem de scurtă. Cum arată...
Emi de la Asia Express, mesaj emoționant pentru logodnica sa. Ce i-a transmis finalistul sezonului 4 de pe...
În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost...
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
Câştigătorul Eurovision a spart trofeul pe scenă. Ce decizie au luat imediat organizatorii. VIDEO Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și... AntenaSport
Cum arată apartamentul de lux în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex... Elle
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat HelloTaste.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște Antena3.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive useit
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
5 politici de sănătate și wellness pe care le poate implementa o companie Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Cum cureți rapid și ieftin încălțămintea din piele întoarsă. Este un produs pe care oricine îl are Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment,... Observator
Proprietățile medicinale ale ceaiului de ghimbir. Ce modificări poate produce în organism MediCOOL
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă HelloTaste
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra ProSport
Energizantul surprinzător pe care îl recomandă dr. Vlad Ciurea. „Ajută la activitatea cerebrală” Gandul
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii CanCan
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca DeParinti
Kim Kardashian a vorbit despre dansurile fiicei sale de 10 ani: „Îmi place cât de creativi sunt copiii” ZUTV
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge UseIT
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni Hello Taste
Ultimele știri
iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 13, sezonul 16. Cheloo, o nouă lege. Ioana State: „Nu mai vorbesc cu mama niciodată”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frică”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai2024. Alege comedia.Paula Chirilă și Irinel Pană, duo inedit:„Începi să înțelegi politica”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Marcelo Cobzariu, ”uns” arhiepiscop: „Femeia are rolul ei...”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Robert Tudor, mesaj inedit pentru români: „De ce alții să...”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. George Tănase, transformare uluitoare: „Mircea e Geoană pe voi”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Mădălina și Dan Badea, pop quiz cu premii delicioase pentru jurați
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. The Free Tenors (în)cântă audiența. Cheloo: „Ne distrează proiectul”
Horoscop zilnic 13 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Ediție specială iUmor sezonul16, 12mai 2024.Alege comedia. Cristi Iacob este Cetățeanul Turmentat:„De la masa asta cu cine votați”
Mai multe