Antena

Cum a ajuns Teleșpan să participe la Asia Express. "Dragă norocule, dragă Morodan, vă dedic această experiență!"

Morodan și Teleșpan au părăsit pentru a doua oară competiția, aseară, în ediția 8 a celui de-al doilea sezon Asia Express. Elefantul din cutia securizată a fost roșu, ceea ce le-a adus eliminarea. Parcursul lor în emisiune, însă, a fost unul inedit, cu tot cu experiențele trăite și declarațiile de cele mai multe ori acide, în special ale "contesei digitale", pe numele ei Ana Morodan.

Publicat: Miercuri, 03 Aprilie 2019, 10:29 | Actualizat: Miercuri, 03 Aprilie 2019, 10:59
Galerie de imagini
Morodan și Teleșpan au părăsit pentru a doua oară competiția, aseară, în ediția 8 a celui de-al doilea sezon Asia Express. Elefantul din cutia securizată a fost roșu, ceea ce le-a adus eliminarea. Parcursul lor în emisiune, însă, a fost unul inedit, cu tot cu experiențele trăite și declarațiile de cele mai multe ori acide, în special ale "contesei digitale", pe numele ei Ana Morodan.

Morodan și Teleșpan au părăsit pentru a doua oară competiția, aseară, în ediția 8 a celui de-al doilea sezon Asia Express. Elefantul din cutia securizată a fost roșu, ceea ce le-a adus eliminarea. Parcursul lor în emisiune, însă, a fost unul inedit, cu tot cu experiențele trăite și declarațiile de cele mai multe ori acide, în special ale "contesei digitale", pe numele ei Ana Morodan.

Una peste alta, s-a lăsat cu emoție, însă atât Morodan, cât si Teleșpan au plecat conștienți că Asia Express a înseamnat provocarea vieții lor.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Teleșpan a povestit cum a ajuns să facă echipă cu Ana Morodan, în sezonul 2 "Asia Express". A început cu salonul de maternitate în care a venit pe lume, prima lui "experiență" de viață. A trecut prin "noroc" și tot norocul l-a dus în India. Postarea a strâns mii de like-uri și comentarii de apreciere.

Redăm, mai jos, textul postării, preluat de pe pagina de Facebook Adrian Teleșpan:

"Eu, când m-am născut, arătam ca Dalai Lama, dar cu cearcăne, un fel de Yoda cu retard. Sentimentul pe care cred că oamenii îl aveau atunci când mă vedeau era căvoiau să mă salveze în timp ce fugeau de mine. Am venit pe lume prematur, la 6 luni și 3 săptămâni, cu o greutate de vreo 1,7 kg și am avut un fel de hidrocefalie (asta, vizual, s-ar traduce că eram jumate cap, jumate restul…), iar medicul care a asistat-o pe maică-mea la naștere mi-a dat maxim 48 de ore.

Ce nu știai despre Teleșpan: Adrian Malvinus Teleșpan, nume complet din buletin

Bunică-mea, Nela Iacob din sat Dângești, comuna Berislăvești, județul Vălcea, nu a fost de acord cu treaba asta, în sensul în care s-a uitat la medic și, pe scurt, i-a zis: “Beși! Copilul va trăi!”. Mi-a zis copilul, pentru că încă nu fusesem botezat creștinește cu superbul nume Adrian Malvinus. Da, Malvinus.

Așa, în fine. Să nu uit. M-am născut într-o duminică și cred că de asta sunt făcut pentru odihnă. Am stat vreo 6 săptămâni în incubator și dup-aia am plecat acasă cu bunică-mea care m-a crescut până la 4 ani. La 4 ani am fost relocat cu părinții mei. Treaba asta mi-a priit atât de mult, încât la 4 ani jumate am făcut meningită, moment în care ni s-a comunicat că șansele să supraviețuiesc sunt minime. Din nou, a venit bunică-mea, s-a internat cu mine în spital și m-a legănat pe piept cât a fost nevoie. Am supraviețuit și de data asta.

Ajuns pe la 7 ani, fizicul meu se schimbase și eram chiar un copil frumușel, prin urmare, de câte ori mă vedeau, babele din sat mă luau și mă pupau pe toate părțile, în clinchete superbe de proteze care cam jucau în gură, pe vremea aia neexistând Corega. Nu mă înnebuneam deloc după treaba asta și încercam să evit cercurile octogenare. Fix din cauza asta, într-o duminică când trebuia să merg la o nuntă (cre’că Jeni a lu’ Moașa Elvira se mărita), am ocolit intrarea principală din curtea nuntașilor unde erau adunate toate doamnele în etate, inclusiv țața Didina care mă iubea nespus de mult. Eu aveam o reținere față de dumneaei, pentru că, la un moment dat, mi-a dat niște colivă și în ea, în timp ce mâncam, am găsit o măsea. Eh, i-o fi căzut când amesteca și n-o fi băgat de seamă.

Să nu mă abat. Deci am decis să nu intru prin față, ci prin spate, sărind gardul. Cum să vă spun? Eram îmbrăcat țiplă. Cămașă cu mânecă scurtă, pantaloni scurți cu bretele, sandale și șosete din ălea albe până sub genunchi. Un fel de Heidi, așa. M-am urcat pe gard, am trecut un picior, l-am trecut și pe celălalt și am sărit, cu dreptul ca picior de sprijin la impactul cu solul. Impactul cu solul a fost, însă, mult mai moale decât mă așteptam. Muuuuuult mai moale, în sensul că nu am înțeles de ce, dar piciorul a intrat aproape tot în pământ. Ce se întâmplase? Având în vedere că aveau nuntă la cort, în curte, bărbatul moașei Elvira mutase veceul ca să fie nou, frumos, proaspăt, iar eu am aterizat cu piciorul fix pe locul unde fusese fostul WC și unde, peste rahat, era doar un strat insuficient de pământ. Ce pot să spun? Mi-a luat ceva să-l scot pentru că se crea senzația aia de vid în timp ce trăgeam piciorul afară, iar mie îmi era frică să nu rămână sandaua acolo. Mi-era și rușine să strig după ajutor... Am scos piciorul, după vreo 5 minute, plin de căcat, am sărit gardul înapoi și m-am dus acasă să mă schimb. Vreo săptămână întreagă, deși m-am spălat de nenumărate ori, prin pori venea, așa, din când în când, câte un damf de rahat.

"Mie mi se întâmplă chestii geniale. Le atrag cumva. Și tot așa am ajuns și să particip la Asia Express Romania"

Recomandari A1

Se spune că ai noroc dacă, întâmplător, calci în rahat. Gândiți-vă cum e să intri cu tot piciorul. Unde vreau eu să ajung cu povestea asta e că sunt foarte norocos. De mic. Mie mi se întâmplă chestii geniale. Le atrag cumva. Și tot așa am ajuns și să particip la Asia Express Romania, printr-un noroc chior și grație lui Morodan, pe ea au vrut-o producătorii, iar ea, dintre toți, m-a ales pe mine. Noroc.

Nu știu dacă ați remarcat, dar am înjurat puțin în emisiune. Așa, cât de cât, omenește… Am înjurat, pentru că la fața locului, nu am înțeles ce trăiesc. Abia acum, uitându-mă la televizor, văd că mi-am trăit, în continuare, norocul. Norocul de a trăi o experiență de care nu au mulți parte, norocul de a o trăi alături de Morodan, norocul de a-mi împărți simțul umorului cu niște milioane de oameni. Așa că, draga Norocule, îți dedic ție această experiență și mă bucur că o să trăim împreună cât om sta pe aici! Și, te rog sincer, aș vrea ca, de acum înainte, să mă bazez pe noi doi, nu doar pe tine! Luv!", a scris Adrian Teleșpan pe contul său de Facebook, după ce a părăsit pentru a doua oară competiția "Asia Express", sezonul 2.

Asia Express - Drumul Elefantului continuă cu cele patru echipe rămase în competiția din India: Ruby și Robert, CRBL și Oase, Șerban Copoț și George Vintilă și Cocuța și Bogdan Boantă, în fiecare duminică, luni și marți, de la 20:00, la Antena 1.

Whatsapp LinkedIn
asia express sezon 2 adrian telespan morodan si telespan
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Citește și
Adrian Nartea, sărbători emoționante alături de familie după ce s-a întors din Asia Express. Ce cadou...
Anunțul Irinei Fodor de la filmările Asia Express - Drumul Zeilor. Ce s-a întâmplat când echipele au...
Irina Fodor, departe de fiica ei în ziua în care Diana a împlinit 13 ani. Mesajul special trimis de...
Irina Fodor, la un pas de accident în Asia Express „Nu ne putem continua drumul chiar acum”. Ce s-a...
Video recomandate
Video
Citește și
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic Catine.ro
De ce Thalía continuă să o sune pe mama sa, care a decedat în urmă cu 13 ani. Mărturisirile tulburătoare ale... Happy Channel
Câştigătorul Eurovision a spart trofeul pe scenă. Ce decizie au luat imediat organizatorii. VIDEO Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu... AntenaSport
Cum arată apartamentul de lux în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex... Elle
Cu ce se ocupă Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurentă este virală pe TikTok și a plecat... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă HelloTaste.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște Antena3.ro
Compania care vrea să întreacă Tesla în Europa până în 2030. Cine e cel mai mare rival al firmei lui Elon Musk useit
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
5 politici de sănătate și wellness pe care le poate implementa o companie Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Cum cureți rapid și ieftin încălțămintea din piele întoarsă. Este un produs pe care oricine îl are Playtech
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea Redactia.ro
Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur... Observator
Proprietățile medicinale ale ceaiului din frunze de piersică. Efectele asupra sănătății organismului MediCOOL
Dulceață de rubarbă. Rețetă simplă, fără arome adăugate HelloTaste
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar ProSport
Meteorologii au actualizat prognoza METEO. Cum va fi vremea până la finalul lunii mai Gandul
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii CanCan
Cele mai bune alimente pentru sarcină DeParinti
Rihanna și-a făcut apariția în public la câteva zile după ce a lipsit la Met Gala 2024. Diva a arătat uluitor... ZUTV
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă UseIT
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine Hello Taste
Ultimele știri
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Cu cine vor găti semifinaliștii și care este prima probă anunțată de Irina Fodor
Cum arată sora mai mare a Alexandrei Veber. Cele două seamănă foarte mult. Ce detaliu trist s-a aflat despre semifinalistă
Cum arată soțul și cei patru copii ai Raisei de la Chefi la cuțite sezonul 13. Concurenta se mândrește cu o familie superbă
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Concurenții au primit mesaje emoționante de la apropiați. Ce s-a aflat despre ei
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Irina Fodor a avut o apariție de senzație! Ce rochie demnă de Hollywood a purtat
Patru oi au fost înscrise la școală pentru ca instituția să nu se închidă. Cazul de necrezut a avut loc în Franța
Leguma din România pe care fermierii o aruncă la gunoi, deși e sănătate curată. Producătorii nu au cui să o vândă
Are deja 7 copii și 17 nepoți, însă se pregătește să devină mamă cu un bărbat cu 37 de ani mai tânăr decât ea
Lavinia Pîrva, primele declarația despre situația dintre ea și Ștefan Bănică, după zvonurile că ar divorța Ce a ținut să precizeze
(P) Top 6 tipuri de jachete damă pe care trebuie să le ai primăvara asta
Mai multe